Ännu inga rutiner

Jag har knappt koll på dagarna nu. Sara varit på sjukhus, jag spenderat massor av tid med Nora, mycket med hur och slutstäd av lägenhet, en ond vrist och så dessa vardagliga ting som skall göras.
Sen finns det en sak till som börjat gnaga inombords. Jag börjar få ett starkare och starkare cykelsug. Vårvärmen är här och jag ser fler o fler som sticker ut på härliga rundor och jag trodde jag hade accepterat att jag inte skulle kunna cykelträna/tävla något mer men det har varit jobbit nu på sistonde. Kanske är det för att träningstiden med Tapout och löpning inte blir särskilt mycket med tidigare träningsmängd. Eller så är det helt enkelt en kombination av all jäkla skit som hänt de sista 1,5 veckorna.
Nåja den sista veckan har det trots allt varit ganska mysigt att spendera mycket tid med Nora. Hon är många stunder världens goaste unge men FAAAAAN hon börjar bli jobbig oxå på samma gång. Snart 3 år och hennes vilja blir tydligare och tydligare.
Utflykt till grottan ca 500 meter härifrån. Hon tyckte det var både spännande och läskigt på samma gång.
 
Idag gjorde vi en utflykt till lillasyrran utanför kumla oxå och kolla in när det reds hästar.
 
Efter det blev det lite shopping på Granngården för trädgårdspyssel. Något som Nora gillar så jag funderar på om inte hon skall få klippa gräset i sommar :-)
 
Igår kväll blev det ett sent Tapout-pass. Sånt fixar jag utan att få ont i handleden. Man är ju en tuffing ;-) 
 
Dagens sena kvällspass blev traillöpning i Kilsbergen. Min vänstra vrist kändes rätt bra idag så jag tänkte att springa stig borde väl vara skonsamt för foten men jobbigt för hjärtat. Klockan blev lite efter 19 innan jag fick chansen att ta cykeln till Garphyttan. Väl där parkerade jag vid konsum och klickade igång klockan för att invänta sattelit till GPS-klockan. Då dök ett orginal från byn upp :-) och vi pratade en kort stund om mtb och cykeltänk. Denna person är likadant skapt i huvet som mig tror jag. Vi har iaf samma sorts tänk när det gäller idrottsskador verkar det som. Skönt att prata med någon som verkligen förstår mig när det gäller detta med min operation osv.
Sen när jag hade joggat i ca 4 min och svängt in på den första stigen mötte jag en cyklande kvinna i min egna ålder som skrek " Vi syns på tjejlägret" efter mig. Åh alltid dessa kvinnor som skriker efter mig hahaha
 Jag mosade på uppför och hamnade till slut på toppen av storstenshöjden och samlade idag tid över 90% av maxpuls. Benen funkade väl okej men var något trötta efter alla utfall igår kväll.
Väl uppe på toppen märkte jag att jag missat att sätta upp en markering på en mtb-led så jag kan väl klassa dagens tränings som övertid? Blev ännu en vända sen upp till toppen och lagom när jag började kvällens tredje, o sista, klättring hade det blivit riktigt mörkt.
Då vände jag hemåt och eftersom jag varken hade reflexväst eller pannlampa på mig så valde jag skogen ner till Garphyttan. Tänkte på både Lodjur och varg men såg inget av dom vilket jag faktiskt tyckte var lika bra denna gång.
 
En helt annat sak. Jag gillar livemusik. När jag suttit på kontoret i veckan har jag (som vanligt) lyssnat på hårdrock och lite slumpartat började lyssna på en livekonsert av Rammstein från franska staden Nimes. För det första: Rammstein gör rätt bra musik men jag kan inte tyska så jag har aldrig fattat vad de sjunger om. För det andra: Vilken hängiven publik under denna konsert. Fantastisk stämning ser det ut som. För det tredje: Vilken jäkla show de bjuder på!!! Skådepseleri och pyroteknik. Skulle lätt kunna se denna igen utan ljud. Så cool konsert
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda med klen handled

tänkte skriva att jag får inte ont av att cykla men det hade ju varit taskigt, och taskig är jag inte ;)
handleden hälsar att efter en veckas smärta har det börjat vända mot det bättre men att självläkta benbrott inte bör ägna sig åt fler tapout (det finns fler anledningar till att slippa detta otyg, säg till om du vill ha en lista :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback