våga vila

Ojoj oj vilket strålande garden-party vi hade igår.
 
 
 
5-6 grillar stod till gästernas förfogande och som ni ser fanns både kubb och boule förberett.
 
En strålande kväll som byttes till lite regn lagom när det var dags att gå in. Jättekul att ganska många var kvar nästan till midnatt. Jag blev kallad Ernst några gånger. Om det hade med dragningskraften från kvinnorna eller om det var barfota-stuket vet jag inte.
 
I torsdags sprang jag ju till jobbet. Har inte tankat över filen till datorn än men jag vet det totala snittet iaf. På 18 km så snittade jag 4:51/km vilket var bra nära det mål jag önskade när jag bloggade i onsdags kväll. Nu är det bara så att jag tror den första milen gick på tok för fort för jag var riktigt trött från km 12 till 18. Jag stannade faktiskt två ggr oxå för det var ingen bra dag. Åt kanske för mkt innan start eller hade helt enkelt ingen bra morgon.
För att lätta upp det mentalt lite grann så valde jag en annan väg en den jag cyklar till jobbet och drog rakt genom stan. Det visade sig vara ca en km kortare oxå men att cykla den vägen skulle knappast gå fortare pga korsningar och lysen.
Om man sedan lägger till att jag och kollegan fick jobba med det tuffaste som finns hela arbetsdagen oxå. Nämligen dra ris uppför en skitbrant slänt hela dagen så fattar ni kanske hur trött jag var i torsdags kväll. 
Lägg ytterligare till att det har stressats en massa inför grillkvällen igår.
Jag var skittrött igår men alla härliga gäster gjorde att jag höll mig pigg. Hyffsat iaf.
 
Skönt med en extra helgdag imorgon för det behöver jag. Vore ju skönt om nästa vecka inte hade så mycket saker inbokat men tisdag till fre är det saker i kalendern varje dag. Måste lära mig att stressa ner och ge Sara mer kärlek.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback