feberfrossa & Bergslagen Ultra

Ändå sedan i måndags har jag svettats på nätterna. Frusit lite på kvällen och sedan blött ner T-shirt efter T-shirt under natten. Den riktiga sjukdomskänslan har inte funnits på plats dagtid så jag har både cykelpendlat lite och jobbat. Brände till och med ett intervallpass ju i tisdags och kroppen funkade bra men senare på kvällen kom som sagt samma känsla.
Igår kväll var dock boomen (hoppas jag) hängig och under den gågna natten bytte jag blöt T-shirt mot torr inte mindre än 4 ggr.
Sjuk och hemma idag, Eller sjuk o sjuk, Bara varm egentligen. Men efter en sån natt jobbar jag inte.
 
Sköter lite hemma-uppgifter istället och lite värdelöst surfande :-)
I september så händer tre saker.
I följande ordning:
  1. 6e sept. Bergslagen Ultra 46 km.
  2. 13e sept. Tjurruset Karlstad. 10 km.
  3. 21 sept. Till Skottland !!!!!!!!!!! :-)
När det gäller första punkten har de nu kontrollsprungit sträckan och de som provsprang den fick sig en tankeställare om hur tuff den faktiskt blir. 
AXA fjällmarathon hade ju 1800 höjdmeter men då BSL ultra är mkt mer teknisk löpning på smal stig så räcker definitivt de där 1075 höjdmetrarna. Ska bli kul.
 
När det gäller punkt tre på listan finns det en enda liten negativ sak. Jag missar ett lopp men många ungdomsminnen. Nämligen Tarstaborgsundan. Ett bra terränglopp på 9 km och med tanke på BSL ultra några veckor innan borde jag kunna ha en toppform just då. Men vad tusan jag är bjuden till Skottland!!
 
klippet heter hämd. Vet William W har råkat utför så förstår jag raseriet i detta blodiga slag. Har inga problem med hämnd heller. Uppfostrar t.ex Nora med att man inte får slå någon. Om de inte slår först vill säga då får man klappa till. Jobbar själv efter den teorin. Gör man en bra hämnd låts man vara ifred.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback