sprungit 6x3min

Ensam i huset ett litet tag. Skönt. Nora och Sara är vid det lokala badet o göttar sig.
 
Jag fick äntligen bränna av ett intervallpass. Borta vid den lokala backen som tydligen kallas gråtar-backen brände jag av 6x 3 min högintensiva intervaller. Nr 1-5 gick på ganska exakt 3 min var men vid den sista tog jag det medvetet lite lugnare. Var nära att jag sket i den men tänkte att jag bara kunde ta mig uppför backen i lite lägre fart. Den gick på 3;11 men kändes mycket behagligare :-)
 
I tisdag joggade jag till jobbet. Var lite tyngre lastad denna gång för jag var tvunugen att frakta med mig arbetsskorna (stålhätta och spiktrampskydd) och att springa med dom var inte att tänka på. De fick inte plats i camelbacken så jag höll en sko i vardera handen. I camelbacken låg det en eextra tröja, matlåda, lite mackor och en yougurt. Hyffsat tungt lastad alltså och jag slet för att hålla 5-fart den morgonen.
 
Imorgon bitti innan värmen blir olidlig tänkte jag prova en helt ny sträckning av bergslagsleden. Blir ett ensamt pass men skall göra det som trail-löpare gör. Nämligen njuta av naturen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback