Träningsvärk!!!

Jag har ju sagt till mig själv (och er med) att jag skall försöka träna minst ett pass omdagen. Idag kan man nästan klassa som vilodag för jag har bara lyckas klämma in ca 30 min jogg. Detta är inte bara på grund av tidsbrist utan oxå på grund av den GRYMMA träningsvärk som har smygit sig på under dagen efter gårdagens Tapout-pass.
Från midjan och ner gör så där ömt och ont på ett härligt sätt.
 
Annars har det som sagt varit liftutbildning idag på TT och det har ju bara varit krav på det sedan 2007. Jodå det är en firma som ligger i framkant. Närsomhelst har dom säkert en hemsida oxå.
 
Ska snart lämna denna burk och sätta mig försiktigt i soffan men innan så vill jag rekommendera er att kolla på JVM i hocke nästa år. Jag såg det i år för tredje året i rad och det är verkligen underhållande hockey. Full fart och ett mer riskabelt spel på nåt sätt. Järvare passningar och mer initiativ i soloprestationer.
Nu vann ju tyvärr Finland över Sverige i en match som ändå svenskarna dominerade. Kanske är det för att finnarna verkar träna så pass hårt som dom faktiskt vann eller vad säger ni?
 
Sen är det snart OS och det sänds ju inte på SVT fast det känns som det vore en rättighet att staten borde fixa det så statens television alltid sänder OS. Nu är det viasat men jag fastnade för den här canal +-reklamen idag :-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback