Operation:Operation

Ja detta blir sista bloggen på kanske en veckas tid då jag läggs in på USÖ idag. Operation tidigt imorgon. Har du missat det så skall de göra en ny "artär" av en ven som sätts brevid det stopp jag nämnt tidigare.
Ja det syns tydligt på höger sida på bilden (min vänstra sida) hur en bit "saknas" fast den är där. Det är stopp i ca 8 cm så där hamnar en ny artär som egentligen är en ven från mitt lår.
När jag sövs är det tydligen på ett medel som ger citat " ganska härliga drömmar så tänk ut något bra innan att tänka på" sa narkossköterskan. Har ni några tips på drömmar? :-)
 
Ca 25 pass på 21 dagar
Jag uppskattar att jag från den sista december tills igår kört ca 25 träningspass. Oavsett din bakgrund och kunskap så vet du säkert att det är inga problem att träna varje dag. Det som spelar roll i det fallet är förstås intensiteten och durationen. Frekvensen har jag just nämnt. Det har inte varit så många pass som har varit riktigt nedbrytande och inget pass har varit längre än 75 min.
Jag har tränat mycket hårdare förr och definitivtmer tid förr om åren.
Nu följde jag inte alls de kostråd som följde med Tapout XT och inte heller körde jag 6 pass i veckan med just Tapout utan jag kombinerade det att ibland slänga in ett rent gympass, jogging eller ett fåtal pass i stakmaskinen. Jag har försökt vara mer observant på vad jag stoppat i mig och ätit liiite nyttigare.
 
Kanske var det pga ovanstående orsaker som det inte blev mer resultat eller så är tidsfaktorn det begränsade. På alla succes-stories så har det ju gått 90 dagar istället för mina 21 och sen har nog deras utgångsläge varit sämre än mitt.
Tog ett antal FÖRE och EFTER-bilder men jag känner inte att jag behöver bjuda på allihopa.
 
Före:
 
Efter: 
 
Ska man kolla noga kanske mina axlar har vuxit men som ni ser. Inga jätteöverraskningar. Men som jag skrev häromdagen så upplever jag stora skillnader i hur jag orkar många övningar på Tapout och det spelar iaf roll.
 
Dagens uppgifter:
Innan jag packar min väska med extra kläder, tidningar och mobilladdare och kamera så skall jag göra ett ärende till. Fått en träningskund till som jag skall göra ett fystest på som ett utgångstest för att se eventuell utveckling. 100% av fjolårets kunder blev fysiskt starkare allihopa. Både på kort sikt och över ett år framåt. Dom är så duktiga.
Jag har en önskan när det gäller träningshjälp. Att få hjälpa någon som är rätt otränad och har en begränsad tid att träna på. Kanske 2-3 ggr/veckan. Vore intresant att prata och ge råd och framförallt se vad en sådan person skulle kunna göra för utveckling. Dock vet jag inte om jag skulle klara fler kunder nu utan att behöva gå ner i arbetstid på mina ordinarie  jobb. Kanske skall göra realtitet av det??
 
 

Kommentarer
Postat av: Henrik

Kämpa, Ola! Bra tränat förresten. Önskar jag hade lika många pass i boken...

Postat av: Herman

Skulle kunna vara den där otränade som behöver träningshjälp.

2014-01-23 @ 14:51:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback