Maxstyrka

Igår var jag på USÖ och fick mig en genomgång av kirurg, sjuksyster samt narkosläkare. En åt gången, enskilt i ett rum. Lite roligt att jag med två av dem pratade lika mycket om terränglöpning och skidåkning som vi pratade om läkemedel och operation.
Tror jag kommer att kunna prata mycket intressanta saker med personalen där när jag blir inlagd nästa vecka.
Som arbetare i blåställ vet jag hur man fjäskar för likasinnade så imorse när vi lämnade lägenheten lämnade vi lite fikabröd till de som pysslar med stambytet i huset. Idag står toalettstolen lite provisoriskt på plats och den går att använda vilket är skönt. Man slipper ta på sig kläder och gå ner 4 våningar mitt i natten.
 
Sen är det ju så roligt med presenter. Särskilt de oväntade.
Fick en påse med 4 tidningar av en polare idag som jag kunde ha till min USÖ-resa. Hade en tidning av de 4 jag fick. Gissa vilken
 
Idag blev det dryga timmen med styrketräning på friskis och jag körde nåt som jag körde för nästan exakt 4 år sedan. Inför säsongen 2010 körde jag tung, explosiv styrketräning innan barmarkssäsongen. Löpare gör det, skidåkare gör det och även uthållighetscyklister gör det.
Det gick helt okej tyckte jag men det hann bara gå ca 1 h efter avslutat pass innan pirret kom i musklerna så jag tror jag får sota för detta kommande två dagarna :-)
Körde inte allt explosivt. Vanlig marklyft på 3 set med 90 kg var en av övningarna. På sista setet var det fingrarna som gav upp före benen.
Vadpress, lite fin bålstyrka i TRX-banden, baksida lår var några av övningarna som kördes.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback