Jo det går bra nu

Igår var vi på träningstävling. Sara Nora och jag. INgen deltog men jag saknar ju skiten så att säga så lite startvisselpipa, tidtagning och fika vill man ju inte missa.
 
Förutom att se när andra plågar sig så fortsätter jag med ett eller två pass om dagen. Blir det inte Tapout XT så blir det löpning. Dock blev det att utnyttja friskis klippkort idag. Trängdes med en hel del andra som tydligen avlagt nyårslöfte om att "bli sundare och friskare" 2014. Jag var inställd på ett hårt stakintervallpass med stakmaskinen men tyvärr var den trasig så det blev ett bra styrkepass istället.Lite synd då gårdagens Tapout XT-pass var det lättaste hitintills så det har byggts upp ett sug efter en tuffare utmaning inom mig.
Får väl ta det imorgon istället.
 
Jag är glad och stolt över ganska mycket saker jag gjort när det gäller cyklingen. Både min egna cykling och det jag gjort för mtb i örebro. Kanske kan uppfattas som jätte-egoistiskt men det skiter jag i nu precis som jag alltid gjort genom åren :-)
Jag tycker det är riktigt kul att kolla tillbaka i mitt bloggande som jag gjort sedan våren 2007 och läsa om både resultat, misslyckanden och andra tokerier man gjort. Ja du hittar alla gamla inlägg längst ner på denna sida.
Tidigare ikväll när jag kollade gamla inlägg hittade jag detta gamla klipp som fortfarande är grymt roligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback