Hemma efter operation

Idag kom jag hem. Hade väl fått redan igår men jag önskade en dag till då min rörelseförmåga var för dålig tyckte jag. Sen trots att jag saknade Nora något fruktansvärt mycket så visste jag att hon skulle bli en fysisk påfrestning så jag väntade hellre en dag till.
 
Jag skulle kunna skriva hur mycket som hellst men jag har för en gångs skull massa bilder att bjuda på istället. Om du vill kan du klicka på de små bilderna så blir de större.
Modell-uppdrag för Örebro Läns Landsting. Kirurgen har ritat på vilken sida probelmet satt på. Tacksam för nogranheten. Detta var i tisdags kväll. Operationen skedde på onsdag morgon.
 En så kallad "selfie" Onsdag morgon. Ligger och laddar med syrgas. Duschat 2 ggr med ett bakteriedödande medel.
 
 Här har jag lämnat iväg kameran till de som inte är nedsövda :-)  Jag själv synd knappt men jag ligger där på bordet uppkopplad mot någon stark server i nordkorea :-)
 Slang i munnen med syre. Plastbiten i pannan registrerade inte VAD jag drömde men tydligen ATT jag gjorde det. Coolt. Som jag skrev innan jag åkte in till sjukhuset skulle man kunna drömma "härliga" drömmar. Jag minns tyvärr inte mina :-(
 
Denna bild är ifrån i torsdags. Åh det ser ut för att vara tjo och tjim och klackarna i taket men detta var en tuff dag. Jag blev jätteglad att Sara kom och hälsade på men jag gjorde 4 eller 5 promenader till fiket under dagen. En sträcka på ca 30 meter men jag var verkligen jättetrött på kvällen. Operationen tog hårt på kroppen tydligen och då anser jag mig vara ung, frisk och stark.
 
Jag har vilat väldigt mycket äve fast de rekommenderat mig att röra på mig. Har väl aldrig sovit så mycket som dessa dagar. Är glad att jag kan sova bättre o bättre på sidan. Första natten var det bara på rygg som gällde och det har ALDRIG varit min stil. Då sov jag ca 30-60 min i stöten hela natten. Lite halvdrygt.
 
Här kommer sista bilden. Då det tyvärr inte togs några bilder under själva operationen så fick jag ändå idag lite blod-bilder när de lade om såret.
Blir två hyffsade ärr att visa upp framöver.
 
Nähe. Lite mail att ta hand om. Tjing.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Magnus Johansson

Skönt o se dig på benen igen. Hoppas verkligen att du snart kan köra på för fullt igen även om det inte råkar vara på hjul. Önskar dig allt gott o hoppas vi ses i almby framöver. Krya på dig nu polarn.

2014-01-25 @ 23:38:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback