3x5min + tapout XT

Fy fasiken vad trött jag är men vi tar det väl från början.
 
Idag jobbade jag lite med projektet trots att det inte behövs denna vecka. Det har börjat ramla in lite markägarkontrakt vilket är bra för rätt vad det är så är våren här. Kartan är inte långt borta heller vilket är på tiden :-) Efterfrågan är stor.
 
Efter lite jobb hann jag med ett gymbesök där jag tänkte köra lite på stakmaskinen men jag glömde mina handskar! Jag har gjort det en gång förut och man får rätt schyssta blåsor om man kör intervaller utan handskar men man är väl en tuffing och fullföljer?? Sänkte watten något, ca 10 watt lägre än annars när jag kör 4or. Då höjdes pulsen långamt och gick precis över 90% av maxpuls på slutet av första intervallen. Tack vare den lägre watten så kunde jag köra 5or istället för 4or vilket är gynnsamt för då slipper man ännu en igång-fas av det aeroba systemet. Körde 3 sånna + en 4a och då var pulsen uppe på 95% av maxpuls på slutet.
 
Stressade hemåt med 4 fina blåsor i händerna för ett kort möte med hyresvärden. Lite info och en extranyckel till det tillfälliga pentry vi skall ha tillgång till när det blir sammbyte i huset.
 
Lite härliga cykelsamtal med lite bra personer när jag gick och hämtade Nora på dagis och sen kom dagens andra träningspass.
Tapout XT med träningen Plyo XT

Om jag har hållt räkningen så var detta den femte skivan jag kör av Tapout och detta var helt klart den jobbigaste. Ja för att inte säga jävligaste. I stort sett bara ben-övningar. Utfall åt alla möjliga håll, upphopp av olika slag med mera med mera. Mina ben brinner fortfarande. Hela passet var 52 min och den klockan följde jag hela tiden när den räknade ner. Ouf vad jobbigt! Detta pass kommer att kännas imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback