Testat artär & ODLO

Idag hade vi ett bokat möte med banken. Det skulle skrivas papper angående lånet på huset, duskiteras räntor mm. Då Nora är för sjuk för att vara på dagis blev det så att jag spenderade (fika)tid med henne medans vår ekonomiska framtid låg i Saras små händer.
Kan ha varit ett lyckat drag för hon prutade ner redan låga räntor men hur som så kommer det väl att bli en knaper framtid närmaste åren.
Men dock: husägare!
 
Nu ikväll joggade jag en sväng alldeles själv. Snön ramlade fint från himlen och dom sköna icebugskorna satt som en fläskläpp och jag gilar dom skarpt. Ett annat plagg som jag gillade skarpt var jackan från ODLO som jag handlade på rea för några veckor sedan. Funkade kanon och andades fint utan att kännas kall. Jag hade dessutom på mig kalsonger från ODLO och dessa fungerade väl som vilka andra träningskalsonger som helst.
 
Dagens träning
Hur länge sen var det inte jag skrev den rubriken??
Dryga 6 km idag oxå. Faktiskt samma runda som sist med den stora skillnaden att istället för att hålla dryga 7min/km så blev det idag ett lite högre tempo. Höll ca 6 min/km och då var pulsen ca 10-14 slag högre än sist. Ca 82% av maxpuls idag istället för de  74% som jag lufsade på sist.
Min artär verkar funka för jag kände inte den minsta signal från att få mjölksyra i vänsterbenet under löpningen. Dock känner jag som om min vänstra del av magen inte sitter riktigt fast. Som om jag joggade med en midjeväska som skumpar lite. Sara säger att så kände hon efter förlossningen så kanske förstår ni mödrar där ute vad jag menar.
Mina muskler och huvud ville springa både fortare och längre idag men jag måste väl begränsa mig. Sen är inte mina leder riktigt inkörda på löpning för jag fick idag svaga känningar i foten.

Kommentarer
Postat av: Rickard Sindt

Härligt Ola! Snart är du igång igen på riktigt, ta det lugnt när du springer med lite lägre drop bara, små skillnader i skorna gör stor skillnad i belastningen på fötterna . Å kul med huset 👍

2014-02-20 @ 13:55:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback