semesterdag med påhitt. Cx och tjejläger

Idag plockade jag ut en semesterdag för dagis hade stängt. Jag och Nora hela dagen kan man säga.
Vi gick först till VC där det skulle tas prov på Nora men hon var så pass skeptiskt att vi sköt upp till nästa vecka.
 
Efter det passerade vi naturligtvis det lokala konditoriet Princess. Blev ett stopp där :-)
 
Efter det gav vi oss ut på en joggingtur.
Jag gillar ju inte asfalt så nästan varje pass leder ut mot oset/rynningeviken. Knuffandet av vagnen gjorde att farten hölls nere och dessutom får man ibland stanna till för att höra vad Nora vill. Man kan inte sätta några mål med att hålla en viss snittfart när man kör med joggingvagnen men det är ändå en fruktamsvärd frihet att ha den.
Ca 10,5 km blev det på en timme inkl alla stopp.
 
Efter lunchen slappade Nora vid datorn och jag vid TV:n ett tag innan jag kände att vi inte kunde sitta inne resten av dagen. Blev ännu en fika fast denna gång på svampen. Nu är vi inte jätteonyttiga när vi fikar för på förmiddagen delade vi på en ostfralla och på svampen ville Nora ha pannkakor medans jag dock sänkte moralen och njöt av en bit cheesecake.
På vägen hem lekte Nora vid den upphottade lekplatsen medans jag återigen tog upp mina CX-drömmar i det området. Jag tycker det vore häftigt att dra en cx-tävling vid/under ett av det mest kända byggverket i Örebro nämligen svampen.
Jag har klurat på ett banförslag flera ggr men nu när jag ritade upp det på hitta.se märkte jag att banan är för kort.
Då Örebro firar 750 år nästa år kanske detta vore något att ansöka pengar om? En specialtävling för stadens symbol Svampen. 
Nej man lär väl fortsätta drömma.
 
Tjejlägret
Igår fick jag en reda på en rolig nyhet angående det tjejläger som jag är med och arrangerar iu Pershyttan för fjärde året. Platserna släpptes vid 1a feb och lägret är nu fullbokat! Fantastiskt! Det behövs dock några kö-platser så läser du detta idag, tveka inte en sekund. Ställ dig i kö!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback