Promenad och rea

Facebook kan vara en drog ibland. Så fort man får en sekund över måste man via mobilen kolla vad alla andra skriver för fantastiskt om vilken underbar sambo dom har, hur lyckliga dom är och hur fantastiska deras barn är som åker slalom vid 2 års ålder.
Facebook kan vara ett snabbt och bra kommunikations-sätt oxå.
Igår såg jag lite av en slump att det var ett ställe (grossist gissar jag) som sålde ut lite kläder. Bland annat det bästa understället jag vet. ODLO.
Två kanske slumpmässiga bilder tror du men båda har kopplingar till ODLO.
 
Idag tog jag den där promenaden till denna grossist och "skulle bara titta". Inte ens den där 500-lappen jag stoppat i fick räckte till utan jag fick sätta upp mina fynd på en lista så imorgon blir det en ny promenad dit för att betala min skuld. Fasiken vad mycket bra kläder det fanns.
Jag köpte följande av ODLO-kvalitè: superunderställskalsonger, en snygg underställströja till Sara, en löparmöss samt en skaljacka. Det är väl fortfraande oklart om det blir min eller Saras jacka... Båda vill ha den.
 
Då Sara är hängig och Nora är sjuk så blev det bara en kort prmenad till efter att jag kollat klart på skidsprintarna från Toblach idag.
 
 
Imorgon är jag sjukskriven men måste jobba samtidigt som Nora är för sjuk att vara på dagis. Vart skall jag få min ersättning ifrån då?
 
De senaste två-tre dagarna har det verkligen blivit framsteg med kroppen. Jag är inte lika trött men däremot stramar det lite från såren så jag haltar lite när jag går. Försökte tänka bort det under dagens långa promenad men ...Nja.
 
 
Travel & Taste
Jag bjöd ju mina damer på mässa igår. Det var ett lyckodrag för det var sjukt mycket provsmakningar. På nästan alla mässor finns det ju skålar med lite godis men här serverades väldigt mycket olika rätter. Eller snarare smakprov av rätter.
Här njuter Nora och Sara av musslor från Brasseriet. Jag nöjde mig med att titta på.
Mina damer var i himmelriket på denna mässa. Nora för att hon fick krama Bamse. Sara för att det fick provas mat.
Jag hade en riktigt bra dag oxå men det berodde på att jag fick sitta i en F1-bil omgjord till simulator samt att jag blev bjuden på lunch på Örebro Ölcafè.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback