nya steg o tag

Ja nytt jobb om en vecka alltså. Kommer att behöva sätta mig in i en hel del nytt då jag faktiskt ska in i skolan igen. Jag skall lära ut yrket anläggning på Tullängsgymnasiet. Känner mig rätt säker i instruktörsrollen men inte i lärarrollen vilket kanske inte är så konstigt då jag aldrig varit där tidigare. Blir att ta hem en hel del info över jullovet och plugga igen sånt (som jag förhoppningsvis) pluggade för många år sedan på Kvinnersta. Att stå inför en klass känns inget konstigt, tror jag. Jag har ju både instruerat och föreläst framför grupper de senaste åren.
Skulle jag få tunghäfta eller få svåra frågor är det väl bara att visa film. Skolungdomar ÄLSKAR film
 
Träning då?
Jo då jag nämnde väl den där muskelbristningen från helvetet? Ja den kändes bättre ett dygn senare då jag i jobbet rör mig lagom och på så sätt får lite daglig genomströmning i muskeln. 
Körde ju gym i torsdags och det gick långt över förväntan. Testade aldrig utfall men benböj o marklyft funkade jättebra. Hann köra lite överkropp innan min gymkompis kom dit.
 
Har gjort en förändring till i mitt liv. Ja det ena är ju jobbet och det andra är ett klubb-byte. Har ju varit medlem i Almby Ik sedan 2002. Minns inte om jag gick med tidigare men 2002 vann jag seniorklassen på Stensturepokalen i Uppsala. En viss Fredrik Kessiakof vann eliklassen minns jag. Jag hade ju kört långlopp några år innan men jag minns inte om det var för Almby eller inte.
 
Denna bild är från en av mina vinster genom åren i den röda tröjan men detta är den ENDA gången jag blivit dubbad efteråt :-)
Anledningen till klubbbytet är flera och jag behöver väl inte förklara alla här men då jag inte är cyklist längre och det inte finns särskilt många löpare inom ALmby så går jag över till den löparklubb där jag faktiskt känner massor av folk redan. Nämligen Örebro AIK.
 
Då min muskelbristning kändes bättre o bättre så beslöt jag mig för att testa ett joggingpass i Karlslund igår, lördag. Körde 15  km spåret i 5:40-6 fart och det gick skitbra. Över förväntan och ingen känning i vare sig knä eller vadmuskel. Great succes!!
Tack vare att vi fortfarande har reklam i brevlådan fick jag idag upp ögonen för denna "leksak". Är det någon av er läsare som har erfarenhet av den?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback