älskar terrängen

 
Gårdsjön kl 09:25 i förmiddags. 
Då vi skulle göra en utflykt in till stan runt lunchtid för lite julmat med farsan så tänkte jag att det bara skulle vara dumt att skjuta upp dagens träning till senare.
Tog bilen till Ånnaboda och stack ut men redan efetr ca 500 m stannade jag och tog dagens första bild. Det rullade på senare med fler bilder...(Klicka på bilderna för att se dom i större format)
 Frostigt underlag med lagom hårdhet
En av de härligaste single-trailsen är numera anpassat för längdskidåkning. Inte mtb. Synd.
Gårdsjön
Samma som ovan
Här har det preparerats för mtb-åkare. Det är plastnät som skall växa fast då växtligheten går igenom. Funkar perfekt i pershyttan och numera även på Kilsbergens mtb-leder. Mer nät läggs ut till våren.
mer nät!
 
Sprang ju förstås Göljestigen oxå. För jag vill fortsätta vara en hyffsat teknisk löpare. För er som inte gjort Göljestigen...Gå/spring den.
 
Borde ha börjat med att nämna Ginger runner. Denna man har inspirerat mig mkt senaste året och nu har han börjat göra så snygga filmer. Jag tipsade ju om hans äventyr Sqamish 50/50 för en tid sedan vilket var hans första film. För mindre än ett dygn sedan släppte han denna.
 
Imorgon skall jag förhoppningsvis göra några klipp på ODLO-kläder men innan det tänkte jag ta bilen upp till bergen igen för jag mår så bra i terrängen. Känner inte av knät någonting och jag får fram sånna sköna känslor inombords av att springa där ute.
(dock kändes det tungt idag. Kämpade med hög puls hela passet...)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback