4xTallin

Borta riktigt bra men hemma är ändå bäst va?
 
Jag lurade iväg Sara till Tallin och det var väl bara en liten del i det hela. Vi gjorde resan med två bra kompisar vilket gjorde det hela ännu bättre.
Vi bokade en liten bastu på båten dit och det var riktigt nice. God mat (som vanligt) på den ryska restaurangen på båten. Iskall vodka till den lilla förrätten som bestod av honung, smetana( blandning mellan gräddfil och turkisk yogurt) och saltad saltgurka. 
När jag ändå pratar mat så åt vi förstås lunch på den skithäftiga krogen Olde Hansa vid torget i Tallin. Även denna gång drack jag ur ett sånt där stort öl-stop...
Men denna gång följde det med ett hem :-)
gjorde en kontrollmätning av det nu ikväll och det rymmer ca 1,2 liter. 
Maten, lokalen och personalen var som vanligt grym. Verkligen jättegott trots att det kanske inte ser så ut på bilden men de lagar jättebra mat.
Torget som i somras innehöll uteserveringar. Nu försökte det ha lite julstämning trots +2 grader o regn.
 
Tog även ett par bilder som jag skall ha till undervisning senare i vinter.
 
Samtidigt som det var skönt att åka utan Nora så var det samtidigt en ständig saknad av den lilla damen. Var skönt att få krama henne igen nu på eftermiddagen.
Nästan lika skönt var det att få¨snöra på sig löparskorna och i skenet av pannlampan få ge sig ut på 13 km jogg i hemmatrakterna. Benen var pigga efter allt vilade, drickande och ätande.
 
Summerar ca 50 km denna vecka och skall väl försöka hålla det under vintern tror jag. Hoppas jag..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback