bergkär!

Igår, söndag, var det ännu en träningstävling vid Storstenshöjden. För dig som missade den så blir det en ny chans på vår lokala VM-bana på söndag. Start kl 10:30
På racet igår hade vi finbesök av en regerande världsmästare. Tommy Olsson från Sala var på plats och blev väl liite stressad av Magnus p och sen bitvis av Johan Limpan som inte kan/bör köra så mkt utför pga en läkande fraktur. Tommy vann iaf ca 2 min för Magnus men det var väl ca 10-15 pers på plats.
Här ser ni hur Magnus äter upp allt fika och säger åt alla andra att hålla sig ifrån godsakerna. Tomy ser ut för att vilja få sig en liten bulle men fick nobben.
:-)
Jag sprang dit från Garphyttan och sprang ett antal repor i backarna och stigarna där. Fick väl ihop ca 2 h träning igår och med vilodag idag så är jag nog redo för lite fartintervaller imorgon.
 
Har bara haft någon låsning i ryggen idag. Har liksom lite ont i svanken.
 
Något roligare då... Min lillasyster Anna var med i nyhetsmorgons soffa imorse och jag tyckte hon var en bra representant för sin sport. Visst sköter hon sig bra?
 
 
Jag jobbade över en timme idag och lånade sen med mig en motorsåg hem. Jag kapade upp de bitar jag fick av jobbarkompismats för några veckor sedan. Efter det så hjälptes Nora, jag och Sara med att klyva allt med den helt nya klyvyxan och sedan la vi upp en ny kast under vårt snedtak. Lägger man sedan till saker som: nygrillade hamburgare, kaffe med paj på "vedbacken", dusch med Nora och i övrigt mycket kärlek i hemmet så känns det jäkligt gött här i Latorp på Vintrosavägen 11 idag :-)
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Grym syster! Brås väl på bror sin ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback