ännu ett härligt trail-pass

I tisdags sprang jag ju 44 km på Bergslagsleden. Det äventyret har sjunkit in lite nu och det kändes ju i kroppen efteråt. Fast ändå ganska bra. Vi var bortbjudna till goa vänner på kvällen och det blev ju ingen dans kan man säga :-) utan jag satt mest ner den kvällen. Morgonen efter var det drygt att gå nerför i trappor men inte mer än så.
Den kvällen spenderade vi i en biosalong då vi var barnfria. Riktigt skönt att få lite vuxen-tid. Vi såg kvalitètsfilmen Transformers 4 :-)
 
Efter min långa trail på tisdagen så blev onsdagen vila men redan i torsdags kröp det lite i kroppen men eftersom jag fattar att mina knän och vrister måste vila oxå så blev det ett Tapout-pass i gillestugan. Körde den som heter Muay thai. Jäklar vad kul det var att fightas lite igen :-)
Igår var det fredag och jag tog med Nora i joggingvagnen och körde ca 5 km bara för att få jogga lite. Höll igen på farten och höll ner pulsen. Ville ju bara jogga lite.
 
Idag lördag var det nämligen bokat ett distanspass i bergen med några duktiga asfaltslöpare från stan. Jag valde att cykla till Garphyttan och sen jogga de ca 4 km upp till samlingsplatsen. Blev några minuter sen och där stod det 5 st blå-klädda löpare från Örebro-klubben AIK.
Tempot blev ganska högt idag tycker jag och jag låg en bit över tröskel så fort det var grusväg som gick svcagt uppför. Det är ju inte riktigt mitt element utan jag får lite mer vila när det blir stökig terräng.
Ni ser ju vad munter jag ser ut efter ca 14 km jogg :-)
 
Överlag så tog det ca 10 km innan det släppte lite för kroppen kändes nästan bättre på slutet än i början idag.
 
Förra veckan blev det väl över 60 km och denna vecka summerar jag 74 km på 3 pass vilket betyder att jag MÅSTE få ner mängden nästa vecka. Passar nog alldeles ypperligt då jag går tillbaka tillbaka till på måndag.
 
Hepp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback