tidig kväll, cykelpendling imorgon

Ja men shit. Igår kväll tog jag fram min CUBE reaction som stått still i nästan ett halvår. Gjorde rent kedjan, punpade däcken, smörjde gaffelbenen. Rullade lite på gräsmattan och tyckte styrningen gick skittrögt. Skulle tydligen vara så. Ovana stavas det :-)
Stack ut vid kl 8 imorse för att reka några ställen som jag tänkte köra teknikträning på med en grupp cyklister några timmar senare. Rullade lugnt o fint upp emot bergen och efter ca 20 min kände jag mig hemma igen i sadeln. 
Åkte o tänkte på ett särskilt ställe som jag inte cyklat på 2 år. Ett dödsdropp som Linda hade kallat det. Jag beskriver det som ett cykelbart dropp med sväng följt av ännu ett brant dropp. Följt av en nerförsbacke fyllt med lite sten. Innan jag kom dit gick jag igenom de andra teknikställena så jag blev lite varm i kläderna så att säga. Sen åkte jag mot dödsdroppet. Klarade vägen dit samt själva dropen på första försöket och blev stärkt och glad. Gick upp med hojen och för att skapa ännu mer säkerhet ville jag åka en gång till.
Ni fattar väl vad som hände. Tokkrash då framhjulet far iväg och jag sopar i en del sten med lår och armbågar. Då fanns bara ett alternativ tyckte jag och åkte sedan två felfria ggr till i droppen.
 
Borde ha tagit en bild där men det kan jag göra nästa gång jag springer förbi där kanske.
 
Själva teknikträningen med gruppen cyklister gick väl okej. Vill inte skriva att den gick skitbra för det skedde en krash som påverkar dennes kommade träningsvecka lite grann men som man brukar säga: Det kunde gått värre.
Förutom krashen så imponerade dom bra på mig genom  att ta till sig både råd och en del mod och pressade sina gränser.
 
Efter  träningen så åkte familjen (inkl mig alltså) till Bauhause och IKEA. Inge särskilt handlades utan det var mest en utflykt.
 
Imorgin bitti skall jag cykelpendla till stan så det är hög tid att lägga sig nu. God natt

Kommentarer
Postat av: Linda

Dödsdropp var precis vad det var. Dödsstupet har dock nedvärderats till en brant backe som jag ska åka i....nästa gång. :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback