Tävlingsnerver

Vad konstigt det känns att komma hem till huset utan att göra något vettigt med det. Ingen matlagning, inget trädgårdsfix, ingen tvätt, ingen upp-packning av kartonger. Är nog nyttigt som kontrast till de ibland mer stressfyllda dagarna.
 
Trots dåligt väder idag så cyklade Sara och Nora med mig på ett distanspass idag. Egentligen inget roligt pass på tråkiga vägar i tråkigt väder. Det som gladde mig var sällskapet och att jag kunde hålla bra fart. 11 km med ett snitt under 5-fart och då stod jag still lite vid två vägövergångar.
Jag gasade även på slutet i 4-fart vilket kändes bra. När jag nu analyserat datan från klockan så ser det bra ut att köra i 5-fart. Pulsen ligger ca 10-15 slag under tröskel men muskulärt är jag som sagt ingen löpare än.
I söndags körde jag 17 km och kände knappt nåt i vristen. Idag körde jag grusväg i hårdare skor och ungefär halvvägs gjorde vristen sig påmind. Inte ont men sänder signaler typ att "jag gillar inte riktigt det här"
 
Blir inge mer löpning förrens på söndag nu.
 
Imorgon är det säsongens första träningstävling i klubben. Jag tänkte vara på plats och kolla in hur folk kör, vilken form de är i osv. Vet att en del är nervösa och en del är grymt sugna på att få mäta krafter med andra. Har försökt att få dit den regerande världsmästaren Tommy Olsson från Sala men tyvärr hann han inte imorgon. Synd.
 
Idag gick jag med i en fan-group för Sabaton och där hittade jag ett videoklipp som var nytt för mig när det gäller denna fantastiska grupp.
 
Nähe. Lite mail på det här

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback