Kartor men utebliven glass

 
Ja då är snart projektet i hamn då.Bara lite redovisning kvar känns det som.
 
Gick upp kl 04:00 imorse och satt på cykeln 20 min senare.När jag kommit in en bit i stan mötte jag en kollega som satt i Lundbergarn och skulle ut och sopa sand. När jag strax efter kl 05:00 kom till firman så såg jag att ännu flera var på plats med sina bilar och åkt ut för att jobba. Shit vi är morgonpigga på Trädgårdstjänst. Som ni ser så länkar jag namnet trädgårdstjänst till en hemsida. Det är inte vilken sida som helst utan faktiskt företagets hemsida. Tog dom 56 år innan det kom en hemsida. Otroligt.
 
Jag och kollegan åkte upp till Grythyttan och planterade träd idag.
 
Såg att Carl-Jan Granqists gästgiveri hade lunchbuffè för 110 kr/person. Dagens lunch var ugnstekt falukorv stoppad med lök och äpple som serverades med potatismos. Det var inte dåligt för 110 kr !!
 
Vi struntade dock i maten för det var glass vi var sugna på men de hade inte öppet idag. Blev att fika på Guldkringlan istället. Provade en hollänsk dammsugare som var en positiv överraskning
 
 
Efter jobbet idag var det planerat att sambon skulle släppa av mig vid Karlslund så jag fick springa sista biten hem.
Märkte direkt att jag min lägsta fart har blivit snabbare och snabbare. Joggar lätt i 5 fart eller fortare och därför blev det lite intervallbetonat på vägen hem. Körde 3 st långa intervaller med en fart som pendlade mellan 4:15 och 4:35. Trots att underlaget var asfalt så känns vristen helt okej nu. Blir att skippa löpningen imorgon men på fredag kan det mycket möjligt bli lite stig igen.
 
Hej hopp
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback