Trail & trainer

I helgen har vi besökt landet. Ja där kor, höns och vilda djur går vart dom vill. Undra om jag och Sara i framtiden kommer att bo som min far med sambo gör nu? Vi gillar iaf att komma ut dit och varva ner i tystnaden, ta en bastu och njuta av den friska luften.
När vi åkte dit i lördags fm så blev jag avsläppt några km från Pålsboda och jag skulle försöka jogga de sista 6 km på Tarstaborgsrundan. En slinga som varje år har en tävling med samma namn som jag körde väldigt flitigt i ungdomsåren. 2011 satte jag dessutom pb på den rundan då jag var under 40 min på de kuperade 9 km.
 
Då löpning är det som har fungerat sämst sedan jag fick stopp i artären så var jag lite orolig att jag skulle få gå väldigt mkt men det blev bara en gång under de 6 km. Jag trippade fram med en puls på ca 70% av max och försökte tänka på att landa på mellanfoten istället för mitt inpräntade sätt att vara en hällöpare.
Nöjd i sinnet men dock lite lite frustrerad att inte kunna springa på så man får lite flås kom jag till Sara och Nora vid IP i Pålsboda för gemensam medhavd lunch.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback