sjuk ger motivation

Märkligt vad dagarna springer iväg. Jag gör det tyvärr inte men jag prvade dock dessa sköningar på ett löpband i söndags.
De satt otroligt skönt på foten. Bättre än de speedcross som jag redan talat mig varm för så många ggr. Nu blir det förstås inga sånna här förrens jag kan springa ordentligt men nu vet jag hur de känns.
 
Som så många ggr förr verkar min motivation för träning öka när jag är sjuk. De första dagarna när man blivit sjuk är förstås tråkiga men efter ca en vecka så hinner man reflektera och planera hur man vill göra för att försöka nå framgång.
Igår t.ex så fixade jag fram trainern till den betongbunker som jag förhoppningsvis kommer att träna i senare i vinter. Letar nu lite halvhjärtat efter någon bra lösning att spela sufferfestfilmerna på. Tänker ju inte köpa en bärbar dator för att visa dessa filmer. Nä kanske blir det någon enkel surfplatta eller någon annan skärm med processor (om det finns) som man kan ha på styret.
 
Idag har jag blivit en erfarenhet rikare då jag för första gången i mitt liv kört en hydralisk jordborr.
 
Närmast i bild står en "klassisk" hålskopa. Den grävar man med för hand men det fattar ni väl. Då vi skall göra ca 180-190 hål för ett staket hyrde vi maskinen i bakgrunden. Motorn står o jobbar några meter ifrån själva borren som jag och kollegan håller i. Är det bara sand eller jord går det strålande ända tills den oväntat hugger tag i en sten. Då flyger vi båda snabbt åt sidan tills min hand släpper gasen :-) Inte helt ergonomiskt perfekt kanske.
 
Ja inte blir det mycket träningsbloggande nu men jag hoppas det blir från och med helgen då det känns som sjukdomen är på väg att lämna min kropp.
 
Angående min dåliga artär!!!
Idag fick jag kallelse för röntgen med kontrastmedel. Nästa vecka blir den och då får man väl hoppas att operationen inte är långt borta heller.
 

Kommentarer
Postat av: Elna

Kan bara hålla med - att vara sjuk ökar verkligen motivationen, inget är så tråkigt som att hålla sig still och ta det lugnt. Krya!

Postat av: stefan carlsson

testa inov8 innan du köper salomon. ett måste och en dröm för varje fot!//stefan

Svar: nja...Har testat redan och de passar inte mig lika bra men tack ändå
ola

2013-09-25 @ 19:27:26
URL: http://smilivspussel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback