negativ trend

Ja vad har hänt sista året? Det bloggas mindre o mindre och det beror inte på att jag tycker det är tråkigt. Jag har helt enkelt prioriterat bort det när jag har så mycket annat.
 
Igår var en märklig dag.
Började med ett bra möte på kommunen som jag höll i. Fick mycket beröm för vad jag gjort men jag känner lite som att det är att berömma en snickare för att han gör ett bra jobb innan ens huset är färdigt.
Dagen fortsatte i en nedåtgående spiral för senare missade jag ett möte i Ånnaboda. Då vi är utan bil så cyklade jag dit till kl 14 men personen som aldrig dök upp påstod att vi hade bestämt kl 13. Skitsamma vems fel det var. Jag fick cykla hem igen.
Sen åkte familjen (jag, Nora och Sara) och "kollade" på en bil. Det kändes rätt så vi köpte den. Det blir en Volvo V70 från 2004 och det bästa är att det är från en bilfirma så den kommer i bra skick där vissa fel är åtgärdade.
 
Lite uppspelta efter detta åkte vi hem och umgicks lite innan jag cyklade iväg till klubbstugan och fick se när ungdomsträningen avslutades. Ett jäkla drag vid vår klubbstuga på måndagar. Anledningen till att jag var där var att jag hade möte med en driven person i klubben som ville presentera massa idèer som man kan jobba efter. Jag är inte så mycket för prat utan jag är mer en konkret praktiker så massa rutor och flödesscheman på ett papper gör inget i min verklighet. Fick lite inputs men tröttheten efter en lång dag gjorde att jag inte orkade gå fullt in i denna 2h långa disskution.
Jag cyklade via COOP hem för att handla trots att kl redan var läggdags men kylen där hemma gapade tom. Snabb handling och sen ut till cykel och drog hem. Hemma vid dörren kom den chock som jag hatar. 2 nycklar saknades från knippan och det är de kanske två viktigaste nycklarna. Hemnyckeln och den till cykelförrådet.
Fick ringa upp till lkägenheten så Sara kom ner och öppnade åt mig.
Vände upp o ner på väska, jacka och matkasse men hittade dom inte. Orkade inte bry mig utan gick o lade mig.
 
Idag startade dagen med att jag hämtade hyrbil inom projektet, åkte till klubbstugan och hämtade grejer samt letade efter mina nycklar. Åkte sen till COOP och frågade om dom hade fått in nycklarna och DET HADE DOM!!! Svor och skrek av glädje vid kundinfon :-)
Jag hade tydligen tappat dom strax efter att jag låst upp cykeln utanför COOP.
 
Efter detta har jag jobbat fysiskt hela dagen med att börja markera upp mtb-lederna i Kilsbergen.
Oj vad roligt jag har haft med denna maskin idag. Tack till snälla kompisar som lånar ut denna till projektet Kilsberstramp.
Många skyltar och en hel del stolpar har hamnat i backen idag och destofler blir det imorgon.
Jag håller även på och styr ett arbetslag som hjälper mig att bygga broar och spänger på de kommande lederna.
 
Den oinvigde kanske tycker dets er konstigt ut med dessa träskyltar men varje träskylt skall få en färgad plåt på sig som visar vilken svårighetsgrad och vilken led det är. Det kan jag ju faktiskt göra senare även om det är snö och tjäle i marken.
 
Nähe läggdax
 
 

Kommentarer
Postat av: Fritz / Cykelbloggar

Grymt gjort! trist med allt strul, men vilken kille som fixar för alla!

Med vänlig hälsning
Fritz


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback