VM-banan och relationsfilm

Igår var det arbetsdag för hela Almby IK. En av de bättre uppstyrda arbetsdagarna då det fanns flera personer som hade sina ansvarsområden. Jag var en av "cheferna" som hade trimmning på min lott och därför hade jag hyrt/lånat ett antal röjsågar från firman.
Jobbet flöt på bra och det blev mkt gjort. Allra bäst är det isoleringsjobb som har gjorts med stugan för vi har nästan halverat vår energiförbrukning i klubbstugan tack vare ett antal åtgärder.
Gårdagens träning.
Innan själva arbetsdagen så klämde jag in ett pass på monarkhojen. 3x10 min. Då jag vet att jag i våras, innan jag fick tvärstopp i min artär, körde 2x20 min på 260watt så hade jag det som referens och ville inte spränga mig.Startade lugnt på 240w och märkte på både känslan och pulsen att det var lugnt. I tredje och sista intervallen ökade jag till 250w och där kände jag att det blev lagom jobbigt för att motsvara en bra tröskelintervall.
Att jag nu kör ca 10 watt lägre än i våras tar jag som ett gott tecken.
 
Senare på eftermiddagen när Sara kom hem från centrum hade hon med sig 4 stycken filmer som hon hade köpt/hyrt. Jag tittade igenom påsen och kände direkt att "faan vilken rutten filmsmak hon har" INGEN av de fyra filmerna tilltalade mig men som den goda sambo man är så sa man ju inte nej till chips o mys i soffan.
Vi började titta på en som hette I give it a year.
På baksidan stod de"
Nat och Josh blir blixtförälskade på en fest, gifter sig 7 månader senare, ingen tror på äktenskapet och det dröjer inte länge innan det sätts på prov."

Nu blev detta en otroligt rolig filmafton. Jäklar vilka skratt-överraskningar jag fick. Här är t.ex talet från Bestman på brölloppet.
 
En annan rolig scen var ju julafton hos Nats föräldrar. Alltså Josh svärföräldrar som verkar vara lite rika och tråkiga. De får en digital fotoskärm och eftersom de har kameran med sig sätts minneskortet i så de kan prova skärmen direkt. Josh kommer dock på lite förs ent att det är inte bara sememsterbilder i kameran...
 
 
Idag slog vi rekord när vi storhandlade. 1703 kr gav vi bort till ICA med ett leende. Vi fick ju ändå kattsand, kattmat och 4,5 liter mjölk för pengarna. Ja o så lite övrig mat.
 
Dagens VM-bana.
Jag och Magnus Pettersèn i klubben tänker ganska lika när det gäller XCO. Han har tagit fram ett träningsvarv vid storstenshöjden som jag blev visad idag. Vi var 5 st som tränade på det idag och det är ett tufft varv med flera sorters utmaningar som dropp, serpar, branta backar, slakmoter mm. Blev en bra genomkörare och härligt att köra lite riktigt mtb. Kändes som det var länge sen.
Anledningen till att vi kallar den VM-banan är att den blir grymt viktig att träna på inför Matser VM nästa år. tror vi.
 
Nu skall jag umgås med sambon.
Puss o kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback