Tuff mil och äntligen lite egna bilder.

 
Fin bild från dagens utflykt till Dovra sjöar.
 
Men vi kan börja med en racerapport från gårdagens Å-stadsloppet
Vi var ett gäng från jobbet som skulle köra 10 km löpning och för jobbarkompismats handlade det i stort sett om vilket tid han skulle få för att han skulle klara det var det ingen tvivel om. Dom andra 10 var olika mycket nervösa om de ens skulle fixa det och 3 tjejer hade tydligen sagt att de skulle gå runt.
Det visade sig att ALLA fixade det med bravur! Jobbarkompismats kom in precis under 43 minuter vilket är skitbra. Jag själv trodde att jag var nästbäst på firman för jag lyckades hålla ett något högre tempo än vad jag lyckats med tidigare på nåt av mina tidigare träningspass. Höll koll på min Timex-klocka som visade kilometertider och jag pendlade mellan 4:40 och 5:10. Jag fick problem redan efter 1 km och stapplade lite och hade nog syrebrist i mitt vänstra ben resten av loppet för det är det ben som har värsta problemen idag.
Kom in 48:58 men det visade sig att en kollega smygit sig in på 48:04 så man får väl vara nöjd med pallen iaf :-) (och att man spöa chefen)
Sämsta gubben på firman kom in 8 sekunder över en timme 1:00,08 alltså. Dom tre tjejerna som skulle gå joggade in 1:22 och det går man knappast en mil på utan de måste ha kämpat på bra.
 
Efter det blev det lite lättare form av teambuilding. Vi åt mat ihop och drack öl :-)
 
Dagens utflykt
Jobbarkompismats med familj och jag, Sara och Nora åkte som sagt ner till Åsbro-trakten och gick runt Dovra sjöar. En vacker vandringsled i varierande terräng.
 
Härligt med måndag imorgon för jag gillar verkligen att jobba utomhus!
 
Vi på jobbet funderar oxå på nästa fysiska utmaning. Har du några tips? Vet att kollegorna helst vill ha stafett av nåt slag. Typ triathlon där man kör en gren var. Igår  under maten disskuterades allt från vasaloppet till nya löpartävlingar. Har du några tips så kommenatera eller maila mig på [email protected]
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback