Inspiration av hemmatrail

Ja igår såg jag nyheten på fejjan och idag stod det i NA.HÄR! Detta har verkligen saknats i detta område och OM det blir bergslagsleden så har jag sprungit denna sträcka 2 ggr. Första gången jag gjorde så höll jag på att grina när jag kom fram. Det är en prövning alltså men fin ändå. Nu vet jag inte hur min löpförmåga är om ett år men jag tänker nog köpa en plats iaf.
Motiverad av denna nyhet så blev det att ta på sig camelbacken och jogga jobbet tur/retur idag. Känns lite i benen nu på kvällskvisten. Blev ändå en mil totalt i en takt som inte gör mig andfådd men jag måste hitta en fart som är så pass låg att blodflödet hinner med till vänster ben. Den farten var ca 6:20/km men det är inkluderat några korta promenader då och då. Känns konstigt på nåt sätt att inte kunna jogga fortare men ändå inte ta i särskilt mkt.
 
 
Jobbade återigen i Kumla och använde en ruskigt bra slagborr modell större. Betongen var som hårt smör ungefär. Undrar ni varför vi borrade i betongen så var det pga att man har glömska kollegor som hällde betong i 10 st hål utan att stoppa ner stolpskor i dom.
Felet åtgärdat!
 
Suget efter sufferfest bara ökar o ökar. Vad sjuk man är!

The Sufferfest - There is No Try - Trailer from The Sufferfest on Vimeo.

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback