Grön 6 och svart 1

Kör en snabbis från kontoret innan det är dags att ta helg.
 
Skulle mäta ett antal leder idag med GPS för att få GPX-filer som skall ut på hemsidan för länets leder. Du vet www.bergslagencycling.com Dessutom måste jag ju veta längd och höjdmeter på lederna för kommande ledbeskrivningar.
Jag och min prao hade dessutom med en GoPro-kamera idag för att filma lite för en kort reklamfilm om varje led. Blev inte så mkt filmat som jag hade hoppats på och det berodde dels på tidsbrist men oxå att batterikapaciteten på GoPro är under all kritik. Nu var det rätt kallt ute imorse oxå men det var ju ändå nyladdat.
Vi mätte först en kommande grön led som har ca 60 höjdmeter på 3,3 km vilket borde vara lagom jobbigt för barn/nybörjare.
Sen startade vi på på kommande svart 1. Den är verkligen en utmaning på 37,4 km och dryga 800 höjdmeter.
Jag fick en tråkig upptäckt halvvägs in på leden då det återigen skett sabotage på ett ställe. Ingen högoddsare vem det är och jag skall möta denna person öga mot öga och hjälper inte det blir det polisanmälan. Hur orkar folk? Ryckt bort skyltar, flyttat skyltar, lagt träd över stigen mm.
 
Lika överraskad fast positivt blev jag på ett annat ställe där någon rensat stigen ordentligt och kört friskt med röjsåg. Var mkt lättcyklat där.
 
Jag varken drack nåt eller åt nåt på de dryga 4 h vi var ute så förhoppningsvis brända man lite av midjemåttet :-)
 
 
Imorgon väntar en fikadejt på fm sen skall man lufsa runt 10 km på Åstadsloppet med några kollegor från Trädgårdstjänst.
 

Kommentarer
Postat av: Thomas J

Det skulle vara intressant att vet vem denne sabotör är. Sannolikt är det nån jag känner (till).

Svar: Ja du vet vem det är och jag måste hitta en lösning där innan vintern.
ola

2013-10-14 @ 13:12:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback