betald cykling

Sådan far, sådan dotter.
 
Det rullar på med projektet Kilsbergstramp men ändå känner jag stress. Skulle kunna jobba heltid med detta för att hinna klart innan snön och kylan kommer.
Och dessutom uppkommer oönskade problem så här sent på säsongen. Jag har inte riktigt tid att söka råd och hjälp nu för det måste sättas upp stolp & skyltar.
 
Idag åkte jag förbi Falkasjön som måste ha rekordlite vatten.
Flotten/linbåten brukar ligga i vattenbrynet och det som ser ut sumpmark är egentligen botten på sjön. På en infolapp i närheten kunde man läsa följande:
Kul att man kan höra av sig om linbåtens framkomlighet. Skulle vilja påstå att den går trögt första metrarna.
 
När jag cyklar omkring med väska på ryggen och sätter upp färgkoderna på de redan uppsatta träskyltarna så går det inte snabbt fram. Ja själva cyklandet går väl okej men det blir så många stopp där hammare, spik och nr-plåt ska fram. Sen tillbaka med allt och cykla vidare. Ibland 50 meter, ibland cyklar jag kanske flera km innan nästa vägskäl kommer. Har upptäckt att min snittfart blir 10km/h.
 
Jag är inte missnöjd med min Timex men shit vad mkt snabbare Garmin är att hitta sateliten. För den som är mode-riktig ser direkt att jag mixar Specialized-handskar och CUBE-cykel. Vilken tur att mina focusbyxor inte syns iaf :-)
 
Imorgon blir  en tuff dag i sadeln. En röd led skall märkas upp och dessutom en svart. Ca 65 km vilket med tidigare nämd snitthastighet blir 6,5 h + matpauser. Så är planen iaf. Får se om jag hinner.
Jag ser varje dag färska mtb-spår där ute i naturen och jag får dessutom höra från KKL (kilsbergen konferens & lodge) att intresset för mtb stort. Dock tänker jag inte säga att lederna är klara förrens till vintern eftersom INGEN markägare har fått kontraktet än. Med andra ord vore det dumt och det började drälla cyklister redan nu när jag precis har frågat om de kan tänka sig mtb-led 2014.
 
Idag fick jag en rundvandring och fri träning på Njoy. En gång i tiden ett falshigt träningställe men i den nuvarande lokalen tyckte jag det kändes lite trångt och nästan sunkigt. Kvalitèn på deras utbud och pass är säkert skitbra. Dessutom hade de ett schysst rum för barnpassning men det vore väl den enda anledningen till att jag skulle skaffa kort där. De har barnpassning från 3 månader upp till 7 år. Vem lämnar sin baby på 3-4 månader till någon främmande för att få träna? Klart finns väl ensamstående som MÅSTE gymma men ändå.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback