ny träning?

Har haft en stressig och ganska konstig dag.
Gick iväg tidigt till kontoret och spelade riktigt högt så länge jag var själv. När de första började ramla in så pluggade jag in hörlurarna. Har snöat in lite på five finger deathpunch. 
Var en ganska produktiv förmiddag med en riktigt bra lunchdate med massa cykelprat om leder, cykelmässa och tjejläger. Visat sig att jag ska få vara på plats på cykelmässan och marknadsföra cykellederna nästa helg. Ses vi?
 
Efter lunch så har jag sålt ett av de kraftigaste cykelminnena jag hade kvar. Min racer. Den har varit på mallis, kört pace bakom bil i nästan 100km/h, tävlat lite och varit riktigt bra utan att vara en riktig värsting. Nu är den borta till en dam i Lidköping som skall motionera på den. När racern och trainern sålts iväg så är det som poletten trillar ner lite till om vad som faktiskt skett. Måste få till en ny träningsrutin snart för att komma på fötter så att säga.
Tröstade mig nyss att beställa en sak. Ett klädesplagg som kommer upp på bloggen så fort jag fått det.
 
Igår skulle ni få se en skotare. testar igen då.
Här syns banden runt bakhjulen som gör så fina sår i marken.
 
Angående ny träning. När man köper ett hemmagym eller tränings-DVD så brukar det vara nyhetens behag lite grann. Att ha en trainer i källaren var kanon. Den var inga problem att gå ner till men jag är lite i valet o kvalet om jag skall köpa detta:
 
Försök se igenom den super-amerikanska TV-shop-superduperreklamen. Se träningen.
Ser ju redan några problem med att få köra sånna här filmer när Sara ska se Halv 8 hos mig eller Vad blir det för mat? 
 
Imorgon får vi finbesök från östkusten :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback