Bike-expo 2013

Då har man landat efter 2 mäss-dagar. Både fysiskt hemma i lugna vrån ca 5 min innan Nora skulle gå o lägga sig vilket jag är glad för. Sen har man landat psykiskt oxå och det är en skön känsla men oxå lite tomhet.
 
Jag och kollegan Katarina åkte upp till stockholm i fredags em och riggade iordning montern. Vi var laddad och nästan lite uppspelta inför mässan för denna gång hade vi en bättre och snyggare monter än förra året.
 
Vi premiärvisade de kommande lederna vilket var skoj för de som testat lederna i Nora (och de var många) Vi fick under dessa två dagar höra väldigt många positiva omdömmen om både hemsidan www.bergslagencycling.com och om lederna. Naturligtvis fick vi också negativ kretik vilket är lika bra för den tar vi åt oss av och förbättrar oss till nästa gång.
 
Kändistätt på mässan
Jag har pratat med världsmästar-Benny och Världsmästar-Tommy, Hälsat på Värlsmästarinnan Alexandra. Körde morgonträning på gymet samtidigt som Vacchi, pratat med HPC-Anders Ljungberg, kramats med blivande storproffset Cristian Bertilsson, bjudit Wengelin på öl (tveksam om han drack den),  pratat träning med storbloggaren Öijer, 
 
Vi bodde på scandic hotell som låg vägg i vägg med mässan och imorse hade jag sovmorgon till 06:35 vilket var skönt :-) Så därför stack jag ut på ett joggingpass i ca 30 min sen blev det ett besök på hotellets gym som låg på 22a våningen vilket var lite coolt. Efetr några set så gick solen upp och började lysa in i gymet vilket var en häftig upplevelse att se en soluppgång över stockholm.
 
Har träffat fler personer än de som är nämda ovanför man märker att man varit insyltad i sporten ganska länge med tanke på hur många man känner igen. Trevligt men samtidigt har det varit lite blandade känslor att vara så omringad av cyklar o cyklister. Har fått förklara ett antal ggr varför jag inte får cykla mer och själva berättandet är inte det jobbiga. Däremot är det jobbigt att kolla närmare på t.ex en cykel eller cykelresa eller nåt annat cykelrelaterat för att en sekund senare komma på att det inte är någon mening med det för jag får ändå inte cykla mer. DET är det jobbiga.
 
Nåja. Hemma till vardagen igen och imorgon är det äntligen måndag igen :-)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback