Back to normal

I onsdags var ju jag och såg/lyssnade på Danko Jones. Kombinationen skrika till rock med att man fått några dagisbaciller i halsen gjorde att jag fick en otrolig whiskeyröst direkt efter konserten och den hänger kvar rätt bra idag lördag.
Testade igår att bota den med just whiskey. Besökte en vän som har ett rätt bra whiskey-utbud. Vi provade en 6-7 sorter och kollade på roliga youtubeklipp. Kl blev visst 01:30 innan det blev svart framför ögonen.
Pga(eller tack vare) whiskeyprovningen så trotsade jag mitt cykelförbud och cyklade hem de ca 30 km. Lugnt o fint och utan stress. Skönt att cykla. 
 
Sen efter en snabb dusch här hemma blev Nora mitt barn medans Sara åkte till Uppsala med vänner. Nora och jag mötte upp lite släkt för en brunch på Radisson. 
Efter det så skulle vi ta bilen och stötta Janne J som cyklar ca 40 mil på 66h för samla in pengar. Jag visste att han skulle cykla sträckan Arboga-Örebro idag på em och då finns det ju bara en självklar väg tycker jag. Gamla motorvägen. Nora och jag tog den men kom ända till arboga utan att möta någon Janne. Vi vände hemåt med bilen och då ringer Janne som satt på Cocothai i örebro och åt mat! ??
De hade kört över käglan och både fått fler mil samt fler höjdmeter. Ett litet misstag men det gjorde inte så mkt för varken dom eller mig.
Jag o Nora hann möta upp i stan innan de rullade vidare söderut.
Nu sitter vi två här hemma och läser böcker, lägger pussel o annat kul. Snor denna.  något suddiga bild från Jannes sida
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback