tillbaka i vardagen på MIN dag!

Jag fyller visst år idag. Ramlar in både sms och grattis på Fejjan från oväntat många håll. Någonstans i lägenheten har tydligen Sara gömnt en eller flera presenter i lägenheten och jag har lovat att inte snoka omkring. Är dock lite besviken då en Nissan GTR knappast skulle få plats här hemma utan att jag skulle se den.
Dessutom har hon en överraskning för mig till helgen. Har inte den blekaste vad hon har hittat på denna gång men hon har jobbat för den ganska länge nu. Vid flera tidpunkter har jag ABSOLUT inte fått komma in till datorn när hon har suttit där och mailat.
 
2,5 dag har jag spenderat uppe i Ånnaboda med estländare, finnar, letter, en skotte och sen lite löst folk från Pershyttan oxå :-)
Det har varit kul och en intressant sak var hur min engelska flöt bättre efter några öl samt att en tystlåten man från Lettland pratade bra engelska och ganska mycket oxå efter lite badtunna och öl :-)
Appropå badtunna...Efter all cykling igår var det två badtunnor uppvärmda för oss och i den ena satte sig 3-4 finnar och med sig hade de små finska flaggor. Från den tunna som jag satt i ca 3 meter därifrån började nån (jag förstås) fråga om hockey-VM. Sen flög det kommentarer om hur det gått för dom i längdskidåkningen nu för tiden. Då började dom kaxa om rallyåkare och så var ribban lagd för kvällen.
Rally förresten..Det är väl ingen sport?
 
 
Här är toppen vid Lövbrckans reservat och skotten Graeme kämpade bra, lite bakis var han oxå och svettades ymning under förmiddagens pass.
 
På eftermiddagen så var alla tidigare nämnda nationer ute och cyklade i olika grupper och de hade olika erfarenheter av mtb. Vissa hade ingen alls. Några stod och tog en cigg så fort vi stannade men trampade ändå jäkligt bra. Märkligt!
Den sista backen för dagen i min grupp var rallybacken. Vi var ju tvugna att ta oss hem till Ånnaboda och de var riktigt trötta men glada
 
Jag fick även låna en GoPro ett tag så jag bjussar på detta lilla klipp oxå
 
Nu väntas det lite mer jobb, träningstävling ikväll och sen imorgon är det arbetsdag i klubben. Mycket cykel i mitt liv va? (no surprise)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback