Tävling med dubbla filmer

Ska börja med lite gnäll så är det klart med det: Försökte jogga en sväng nyss. Ca 1,5 km blev det och fick gå ca 8-9 gånger. Stannade första gången efter ca 300 meter och fick stretcha ut min vänstra vad. Efter ca 900meter började även låret stumna. Uppskattar att jag hade runt 55-60 % av maxpuls så tempot var sjukt lågt.
Börjar väl inse att mitt löparläger om drygt en månad går åt skogen.
 
Bättre går det att cykla.
O lite tur är väl det men det går fortfarande inte att pressa på i branta backar eller spurta eller motsvarande. Har väl cyklandet som en liten tröst iaf då jag kan vara social och känna att jag tränar.
Igår var det träningstävling nr 3 och tävlingskommitèn hade hittat ännu en rolig bana utanför Kvarntorpshögen.
Jag hade dagen till ära fått låna en sproilans ny GoPro-kamera som jag körde med på huvudet i den klass som skulle köra 3 varv.
Tänkte att jag skulle köra lugnt i ett varv och filma lite folk och sen försöka ösa så gott jag kunde i 2 varv. Jag kan ju inte ta det lugnt när det är tävling :-) som ni ser på filmen tog det ett halvt varv innan jag var uppe på tredje plats.
 
 
Sen efter det så var jag nästan tvungen att fortsätta med min vana att filma de tuffa gossarna som skulle köra 8 varv på samma bana. Där visade Magnus P ännu en gång att han är i finform i år. Hörde att han var taktiskt och la in en attack precis när Johan L skulle ta och dricka. 
 
Imorgon är det massa saker som måste fixas. Jag fyllde ju år igår och imorgon är det nästan 20 pers som kommer hit och dricker kaffe och skall äta smörgåstårta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback