Mors dag blev fars dag

Återigen har min kropp varit svag och släppt in dagisbaciller. Lite snorig, lite hostig men inget allvarligt.
 
Lördagen spenderades i Kilsbergen som instruktör på ännu ett mountainbikeläger. Denna gång var jag mindre involverad vilket var skönt. Lite teknikträning och en föreläsning om träningslära. Under cykelpasset har jag känt den där begränsningen hela tiden i mitt vänstra lår men det funkade ända att spurta några ggr vilket gläder mig. Hoppas på att få nåt vettigt svar eller åtminstonde remiss till vidare utredning denna vecka.
Det var nog den bästa föreläsning jag gjort i träningslära. Fick med mycket, fick bra frågor och kände mig trygg o lugn.mina 75 minuter räckte inte utan jag höll på i ca 105 min :-)
 
Tanken var väl att jag skulle ha guidat igår, söndag, oxå men jag kände att jag var så pass sjuk att fler timmar i sadeln inte skulle vara bra så det fick bli att gratta Sara på mors dag istället. Hon fick ett paket på morgonen sen fick hon hela dagen för sig själv. Jag hade hand om en något snorig unge vid namn Nora men vi hade så kul att jag tror jag fick den bästa dagen av oss tre.
Medans Sara tränade mtb så åkte jag och Nora till Stora holmen. Gungorna var upptagna hela tiden och nåt pucko hade stulit djuren men vad gjorde det när vi åt pannkakor med sylt o glass, åkte tåg och läste sagor i sagohuset.
 
Efter Stora holmen cyklade jag till Karlslund med ett sovande barn i barnstolen bakpå. Vi kollade in trädgårdens dag och lekte i Barnens trädgård
 
Sen åkte vi till Rosalies på Aspholmen och åt pasta och passade på att gå in på granngården för det finns så mycket att kolla och klämma på för både Nora o mig.
 
Sen cyklade vi hem och somnade båda två. Det är jobbigt att vara ute på äventyr.
 
Sen var hon inte särskilt pigg efter sin lilla lur iaf så vi bestämde att det fick bli VAB idag. Så jag har kollat in flera världscuper via redbulls hemsida idag medans Nora spridit leksaker här hemma.
Nu sover hon så jag hamnade visst vid datorn igen.
 
Ikväll är det måndagsträning. Jag skall vara ledare för svart grupp men jag kan inte köra hårt själv men solidarisk som jag är ställer jag alltid upp på den klubb som stöttade mig så mycket förr om åren.
 
Har klippt lite filmer från mountainbikelägret för tjejer. Vad tycks?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback