läkarbesök, magnetröntgen och tjejläger!

 Igår låg jag i ca 45 minuter inuti en sån där.
Första gången jag genomförde en magnetröntgen.
Senare på eftermiddatgen så var jag på ultraljud oxå. JAG alltså. INte Sara utan dom körde ultraljud på mig nere i fötterna för att hitta eventuella fel.
 
Skönt att vara under utredning iaf på vad som är fel. Skall träffa fler specialistläkare framöver och det enda som jag vet i dagsläget är att jag har sämre puls i mitt vänstra ben. Vad det beror på vet jag inte i dagsläget och jag vet framförallt inte varför det kom så tydliga symptom för drygt 4 veckor sedan.
 
Förra veckan så hade jag trampat mtb ganska många timmar ihop med de utlänska gästerna i Ånnaboda. Där på eftermiddagen så släppte den där känslan i mitt vänstra helt plötsligt och jag lade in några 30 sekunders spurter och var överlycklig ett tag.
Samma visa utspelade sig nu i eftermiddag där jag trampat ganska många timmar hit o dit och förberett inför helgens stora tjejläger i mountainbike i Pershyttan. Eftermånga timmars aktivitet på hojen så kändes det helt plötsligt bra och jag körde en spurt och testade sedan det som ABSOLUT inte funkade på onsdagens träningstävling i Marka. Nämligen att ta i det där lilla extra i korta backar. Det funkade. Jävligt märkligt! Verkar som det behövs en sjukt lång uppvärmning. Eller är det slumpen?
 
Appropå träningstävlings-serien
Här är en GoPro-film som är filmad från mitt huvud i onsdags. För att få med så många som möjligt tänkte jag att jag startar sist och kan förhoppningsvis ta några placeringar per varv. Inte särskilt egoistiskt utan filma andra för deras skull så dom kan studera sin egna teknik utifrån. Sånt där snack funkar till startskottet går sen vill jag tävla.
Nu klipper filmkameran när jag är på mitten av mitt tredje varv av 4 så vill du se den avslutande delen så finns den på tuben och heter förstså tillägget Del 2.
 
Ikväll smygstartade tjejlägret i Pershyttan med en frivillig Mek-kurs. Såg ut för att vara ca 15-20 st damer på plats. 
Jag själv var i krokarna och förberedde min teknikträning som jag skall leda där imorgon samt provade söndagens långtur.
Kommer att bli en kanonhelg! Sara skall vara med oxå vilket är kul då hon är en teknisk talang på mtb så önskade jag att hon körde mer faktiskt. Vi har dessutom barnvakt så det blir lite egen-tid för oss båda kan man säga.
Blir väl inget bloggande förrens på söndag men vad gör det?
 
Största problemet i morgon: Vad skall jag välja mellan följande saker imorgon kväll?
  • Semi-final hockey VM
  • Middag med hela tjejlägret
  • Eurovision-finalen
  • Sean Banan uppträder i Örebro
:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback