Giro och svagt ben

Oj här bloggas det dåligt. Brukar ju betyda att jag är skadad eller sjuk och som ni vet är jag det förstnämnda.
Långsamt tycker jag det går bättre o bättre att cykla men fortfarande får jag den där känslan av mjölksyra i vänstra benet när jag går upp för våra tre trappor här hemma.
 
Att träna (något som jag ju älskar) går väl okej på motionsnivå. I fredags var jag på gymet i en timme. Försökte isolera vänstra benet i benböj, benspark, vadpress mm. Är sjuk skillnad på styrka i benen när det gäller råstyrka/maximala insatser. Är hyffsat uthållig i båda men om jag drar mig röd i vänster ben får jag direkt byta övning för att försöka igen på samma övning går inte.
 
Igår blev det en tidig morgon då jag satte mig på crossen kl 06:20 och rullade iväg på tomma vägar. Det är verkligen lugnt på helger så tidigt. Körde Kvinnersta, Fingerboda och till Hammarby. Där vek jag vänster över berget/kullen. Det är en charmig smal väg som förutom de 300 meter med grusväg skulle vara en riktigt fin racersväng.
Kom ner vid Östra Sund och golfbanan. Körde sen över bergen via Ramshyttan hem. Testade några backar att ta i. Typ stå upp och bända sig upp i några partier som var lite brantare. Det gick men jag får inte ut särskilt mycket kraft och på toppen av backarna var jag rökt och fick ta det lungt ett tag.
Turen blev ca 3 h och klockan var ju då 09:20 och det fanns massor kvar av dagen att umgås städa.
Det är ju nån som fyller år i nästa vecka så då skall det vara rent här hemma.
 
Avnjöt delar av min beställning från systembolaget igår oxå. 3 öl med namnen Bödeln, Sotarn och Munken. I samma ordning är det en Indian Pale Ale, en stout och en klosteröl.
 
Snart skall jag ut och cykla lite stig med likasinnade och efter den turen har det  blivit ganska mycket träning denna vecka ändå fast jag inte kan ta i så hårt som jag önskar. Ca 12-13 h träning på relativt låg intensitet. Bättre än inget.
 
Storbloggaren Henrik Öijer skickade denna till mig på facebook igår och tyckte det skulle vara nåt för mig. Hade jag suttit lika många timmar i en traktorgrävare som i Lundbergarn hade jag kanske testat :-)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback