fyllt 35, flygit plan mm. en vanlig helg alltså

Känns som om jag fyllt 35 i flera dagar nu. Fyllde egentligen i onsdag, fikade smörgåstårta i fredags, åkte iväg på Saras överraskning i lördags morse och kom hem idag på eftermiddagen.
 
När resan inte gick mot stockholm eller Göteborg utan istället vek av mot Karlstad blev jag lite osäker på vad som skulle hända. Jag var inombords fortfarande ganska säker på att jag skulle få köra något med fyra hjul. Det var först när hon svängde in mot Karlstad flygplats som jag börja vackla i mina gissningar. "okej, jag skall få hoppas fallskärm eller åka med i nåt flygplan" trodde jag då.
Det blev liiite bättre.
Jag skulle inte bara få åka med i ett sånt där utan jag skulle få flyga det! Alltså styra själv!
 
Först hade piloten en genomgång om vad det mesta betydde och hur man gjorde med styrspak och de 4 olika pedalerna.
 
Man kan se på mig att allting är glasklart :-)
 
Vi taxade ut till starten som naturligtvis inte jag skötte men sedan efter att vi varit ca 1,5 minut i luften så fick jag ta över. Hyffsat nervös de första minutrarna men det släppte långsamt. Vi styrde norrut och följde sjön Fryken upp till Mårbacka går innan vi följde klarälven söderut.
När vi hade ca 5 min kvar till landning så provade lite värre svängar än vad jag gjort innan och det kittlande lite i magen. Sen bad jag piloten att köra lite värre svängar och DET gjorde han. Han la omkull planet i 60 grader och drog en tvär sväng så jag fick känna på 4 G. Då pressades jag neråt så mycket att kinderna drog neråt. Det var tur att jag inte bad honom i början av flygturen för där någonstans blev jag lite illamående som höll i sig ganska länge. Sara tyckte till och med jag var blek efter landningen
Det var iaf riktigt coolt och jag trodde inte jag skulle få flyga så mycket själv som jag fick göra.
Tack älskling.
 
Då vi var utan barn så gjorde vi centrala Karlstad och bodde sedan på hotell. Först tänkte vi gå ut på kvällen på en hårdrocksspelning men småbarnsföräldrar orkar tydligen inte sånt. Vi somnade på hotellrummet kl 21:30.
 
Njöt ordentligt av frukostbuffèn och det lugn som var utan att ha Nora med oss men det har förstås varit en prövning det oxå. Shit vad jag har saknat den lilla ungen.
 
Imorgon är det måndag och de 3 första dagarna denna vecka är det mycket att stå i utöver jobbet.
Tjing
 

Kommentarer
Postat av: Henrik

Grattis i efterskott och tack för att du hittade nappen på Din Sko :)

Svar: "alla känner apan" tror jag passar här? Som småbarnsförälder vet jag hur viktig nappen är :-)
ola

2013-05-13 @ 18:20:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback