tävlingssugen

Tror viss passet igår bet :-) Är härligt trött i benen idag och har nyligen masserat in lite liniment i låren.
Ja ursäkta mig för att jag inte beskurit mer men man måste vara snabb när Nora sover. + att jag är lite tafatt vid datorn oxå :-)
 
Gårdagens pass. 
När jag kollat närmare på pulsfilen så såg att det var 73 km igår och "bara" 4 spurter. På slutet när vi kom till Ekeby/Gällersta forngård så var den fina asfalten bort och det var sprängsten/dålig grusväg istället. Helt plötsligt hörs det tydliga ljudet av ett genomslag från min klubbkompis Johans cykel. 2 millisekunder senare har han tomt bakdäck
 
När vi äntligen började rulla igen så kom vi ca 300 meter innan han skriker igen. Punka igen och återigen på bakhjulet. Antingen var det en dålig slang eller lyckades han köra genomslag igen. Hursom så fortsatte jag hemåt medans han ringde efter hämtning.
 
För en tid sedan bestämde klubbens tävlingskommitè en serie träningstävlingar. Den första skulle ha varit den 10e mars men skjöts fram till den 17e pga av snö. Den 17e var igår och det kunde ju inte genomföras nån tävling då heller och vintern verkar inte vilja släppa taget i år. För exakt ett år sedan var vi på en långtur i bergen på mtb. Nu ryktas det ju om mer snö på tis/ons. Jag skall snart ut och kolla hur mycket det har smält undan om det eventuellt finns några bra ställen att köra ett träningsrace på nu till helgen.
I stockholm verkar det arrangeras små träningstävlingar hela tiden. De har inte bara keps cup utan oxå helt privata initiativ. Suget efter att få ha gemensam start och köra lite xc börjar växa sig större o större hos mig. Härligt!
 
Som sagt blir det inte crossen idag utan mtb. Lugnt o fint o bara samla tid i sadeln. Lika bra det för nu är det sjukstuga här hemma. Nora hade feber igår och hennes näsa rinner hela tiden. Sara har ont i alla leder och går med huvudvärk. Jag då? Frisk än så länge men som vanligt är man lite orolig. Proviva, mivitotal, espirotox, c-vitaminbrus, handtvätt är mina rutiner och de funkar nog ganska bra för jag har inte varit sjuk sen mellandagarna.

Kommentarer
Postat av: Annica Kristoffersson

Cykla på våran väg istället för den uppemot skogen mellan Ekeby gällersta om ni är ute igen. Den är nämligen hel... Massa cyklister har farit förbi här idag ;)

2013-04-01 @ 16:57:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback