Försiktig jogg + blixtförälskad

Tänk er att ni förälskat er i Britney Spears. Googlat henne, kollat videos och dreglat framför åtskilliga videos på youtube. Ni sitter och tänker att "Om jag ändå fick träffa henne!"
Och så en dag när ni är på väg till jobbet så sitter hon där på en bänk. Ensam och ler mot dig.
 
Ungefär så hade jag det igår.
Fast jag har en annan förälskelse som heter Nissan GT-R. Jag har aldrig sett den i verkligheten men kombinationen av grym prestanda, kraft och tekniska lösningar med ganska mycket knappar i kupèn gör att jag får en stark VILL HA-känsla inombords.
När jag cyklade till jobbet igår så stod den plötsligt där utanför Stora hotellet med det fina emblemet i grillen-
Jag gick runt den 2 varv och kollade som en fjortis. Den första halvtimmen på kontoret spenderades med youtubeklipp liknande detta:
 
 
Jag har knappt kommit över detta ögonblick men rackarns om jag vinner en miljon alltså... Fast den kostar inte ens det men lite skall man väl spendera på huslån oxå :-)
 
Igår blev det en försiktigt joggingpass för att underhålla löpmuskelaturen som verkligen har hamnat i skymundan på sistonde. Körde ca 5,5 km och snittade väl ca 5,20/km. Sprang i mina nike-skor som verkligen är sköna när det kommer till jämnt underlag som asfalt.
 
Idag tankade jag ur pulsklockan och noterade en fysiologisk grej när jag i torsdags körde 1-minuters
De första 5-6 stycken går ju fint men sedan är benen så fulla av syra så pulsen inte riktigt vill följa med. Jag körde watt-baserat och lika på alla intervallerna. Borde det inte bli tvärtom att pga syran att pulsen skjuter i höjden?
 
Ikväll är det markägarträff som jag hoppas blir välbesökt. Ska ta och förbereda mig nu.
Tjing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback