pisspass är pass dom oxå

Hyffsat väder idag! Passerade väl någon regnskur nu på em/kvällen. Jo jag vet för jag klämde tydligen in mitt pass precis när det spöregnade.
 
Idag har jag haft en semesterdag för att göra ännu ett sjukhusbesök. Denna gång var det uppföljning på min magnetröntgen som jag gjorde för flera veckor sedan. Den visade att jag hade "en åldersrelaterad förträngning i ländryggen" samt ett centralt diskbråck i L5
 
Nu kanske detta låter allvarligt men detta är nästan helt normalt och inget som hindrar mig i vare sig jobb eller träning. Ingen vet hur länge jag haft diskbråcket och det var inget allvarligt. Inget av ovanstående är det som har påverkat mitt vänstra ben.
 
Nä det verkar vara helt o hållet den där förträngningen i den stora artären som går ner i benet och mitt tuggande på blodförtunnande verkar underlätta flödet men jag vill ju inte käka det för resten av livet. Skall träffa kärlkirurg den 11e juli men jag lär väl slå ett eller flera telefonsamtal för att kolla om det är ofarligt att träna på under tiden.
Vid ett depåstopp vid MAX blev jag osäker på om jag åkte röd eller vit bil till Karlskoga.
Upptäckte att bilnyckeln passade bättre i den vita så jag hade visst tagit volvon idag
 
Då dagis var stängt idag så blev det ju lite tid med Nora idag oxå. När jag var på sjukhuset så var hennes morfar barnvakt vilket var skönt. Trodde ett tag att jag skulle få ta med henne till sjukhuset. Vi har haft en bra dag hon o jag. Fixat lite slanglösa däck till 29tummarn, varit uppe i svampen, fikat i en park samt dansat o snurrat i vardagsrummet så jag vart illamående.
 
Dagens träning
Jag var sugen på att pressa kroppen lite men glömde tyvärr pulsbandet hemma i frustrationen och stressen. Jag styrde 29an mot ekers grustag för att köra den "gamla" tävlingsbanan några varv.
Här får du en bra överblick på banan.
 
Det började med att jag på testvarvet fick ett felskär i en kurva och ramlade inåt i kurvan och det hade väl inte varit så farligt om det bara varit jord eller gräs där. Nu var det 90% brännässlor. Klarade ansiktet men båda armarna och benen fick den där härliga brännande känslan. Tack så j-vla mkt!
 
Första varvet var väl farten ganska bra men jag gjorde flera tekniska fel som gjorde mig ännu mer förbannad. På varv två lyckades jag inte rätta till den dåliga kurvtekniken men trycket var väl okej men benen började svida mer o mer men inte pga brännässlorna utan för jag gick på rött. Under varv 3 öppnade sig himlen som hade blivit mörkare o mörkare och som krydda på moset blåste det ordentligt oxå. Fick ta av mig glasögonen på det varvet och jag försökte väl mosa på men nu var det en ganska uppgiven Ola som trampade omkring där ute så jag styrde hemåt.
 
Blev några intervaller hemåt oxå. Typ 3-5 st där jag mosade och bombade i 2-3 minuter på varje. Lite skönt trött nu i benen och dessutom har 3 av mina 5 cyklar fått lite vård här på kvällkvisten så jag är lite nöjdare nu.
 
Eftersom jag typ aldrig är först att visa/dela nån video så får jag väl bjucka på en som cirkulerade på facebook under dagen. En duktig svensk kille vid namn Erik Johansson verkar ligga bakom detta härliga street prank
 
Trevli helg!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback