paintball, gokart & blodförtunnande

Vilken helg det har varit! En adrenalinfylld sådan i ganska grabbig miljö o jargong. Igår så var vi ett gäng som spelade paintball. Gick väl ganska okej. Fick väl som vanligt ett par träffar men jag delade ut desto fler tror jag. Nu är det ju så att jag ätit blodförtunnande medicin några dagar pga min artärförträngning så några träffar ser ut så här idag:
Lite onödigt stora kan man säga.
 
Efter paintballen så blev det Gokart på täby motorstadion. 2 barndomspolare som även var med på paintballen hängde med även här men annars så bestod förarna bland annat av två av mina syrror, farsan och Sara. 
Vi fick först 8 varv på oss att sätta en kvaltid som skulle ge oss startpositioner inför finalen där det var gemensam start. Jag satte tredje bästa tid och fick därmed samma startplats. Tog direkt en placering i starten av finalen och jag fick jobba hårt för att hålla den. Gjorde misstag på misstag i samma jäkla kurva. Åt han som vann fanns inget att göra utan jag är nöjd med andraplatsen.
 
Senare på em blev det grill och öl ute på landet och med trevligt sällskap. En ruskigt bra lördag med andra ord.
 
Idag var det ju utlovad en guidad tur i Kilsbergen på en av mina ledförslag som jag snart kan säga är en blivande led. Jag har några telesamtal kvar att göra men jag tror att det ska funka. Innan denna runda idag så trodde jag nog att denna led skulle få svårighetsgraden röd men den kommer nog att få svart istället pga av sina krävande backar och ganska steniga utförskörningar. 36 km lång men med möjlighet till att gena finns. Min TiMEX visade 633 höjdmeter vilket känns lite men den skall väl dubbelkollas.
Kroppen kändes riktigt bra och jag kunde gå på ganska hårt under längre stunder. Dock rasslade och gnällde cykeln onödigt mycket o jag vet inte riktigt när jag skall ha tid o kolla på det...
 
 
Nu väntar nästan en hel arbetsvecka på TT men jag har ännu en sjukhustid på fredag. Har väl alldrig sprungit så här mkt på sjukhus i hela mitt liv alltså!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback