lekt mekaniker

Vet inte hur jag ska formulera mig angående mitt jobb med mtb-lederna men det verkar inte bättre än att det blev ännu ett bakslag idag. Stora instanser som inte pratar ihop sig och ger olika besked. 
Vi får väl se vart detta slutar.
 
Idag var jag och Sara och självklart även Nora på vår första husvisning. Mest för att lära men även drömma lite förstås. Träffade två cyklister som oxå var där på visning. Vattnet du ser långt bakom huset är Tysslingen så det låg ju fint och åt rätt håll. Åt det andra hållet var det inte långt till Kilsbergen.
Bild 1: 6 rum villa på Älgesta 310, Örebro kommun
 
Kvällsmek, inte kväll-smek
Nu har jag suttit och lyssnat på bandit webbradio nere i cykelförrådet och mekat hoj. Under dagen har dels kommit leverans från tyskland med kassett, kedja och klingor. Jag var i Kumla under lunchen och köpte ett nytt växelöra. Och istället för att vända mig till någon cykelhandlare och köpa hjullager så finns ju Momentum här i stan som säljer typ alla sorts lager. Trodde det skulle bli billigare än vad det blev men hjullagrena kostade 400kr (200kr styck) Nåja..Nu rullar det så lätt så och det verkar som bakväxeln höll igår när jag krashade för det flyter fint mellan växlingarna när cykeln står i mekstället iaf.
 
Imorgon skall jag till USÖ igen och kolla upp mina kärl. Vet inte riktigt hur eller vad dom skall göra men jag skall inte äta nåt 4 h innan besöket. Fy fasiken vad hungrig jag kommer att vara :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback