min tid är nu

Duttit vid datorn i nästan en timme nu. Vaknade kl 05:48 och såg det som sovmorgon. Var riktigt trött igår kväll och det berodde nog inte endast på det glas vin som konsumerades till middagen. Nä det berodde nog mer på de dubbla cykelpassen och det fysiska jobbet.
Gårdagens morgonpass
Stack iväg 05:24 på crossen och siktade på att hinna runt Almbrosvängen innan jobbet startade kl 06:30. Blev 3 naturliga intervaller på ca 10 min var där jag mosade på så förmodligen blev det väl 3 intervaller strax under tröskel vilket funkade bra trots att jag skippat frukosten och körde på tom mage och förmodligen inte jättefulla kolhydratslager men nu har man testat det.
Efter en snabb dusch tog jag en morot och en stor macka som jag hade haft med mig i camelbacken. Var som ett piss i havet. Var riktigt hungrig vid frukosten kl 9 :-)
 
Plattläggning som var ganska rolig faktiskt. Kanske för att det flyter på rätt bra och att det är runt en pool som plattorna läggs.
 
Efter jobbet så hade vi bestämt att vi skulle cykla en sväng. Jag vi aktiva arbetskamrater alltså. Vi var två damer och så jag och kollegan. Blev Kåvi-rundan och det var roligt. Önskar att man fick med fler från jobbet på lite aktiviteter där det inte bara handlar om julbord eller att dricka sig full.
 
Imorgon är det Mörksuggan i Rättvik och jag är mentalt laddad. Fysisk sätt får vi väl se ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback