Hammockjävelen

Ännu en bild från Mörksuggan som jag fick mailad till mig. Tack tack.
 
Igår åkte vi till farsans ställe ute på landet. Ja nu lät det som en sommarstuga men han och hans sambo bor ju långt ute på landet och vi gillar att komma dit för där finns ju flera sjöar, en bastu, djur och så lugnet och tystnaden förstås.
Igår gjorde vi badpremiär. Jag och Sara badade för första gången i år och Nora för första gången någonsin.
 
Vi tog tyvärr ingen bild från själva badandet men hon fick nog en bra erfarenhet från bad iaf för hon har tjatat om det sen dess :-)
Det finns även en del mindre lyckade bilder som dessa
 
Två ljushuven i familjen
 
 
En arg i familjen?
 
Det blev förstås bastu på kvällen oxå efter att vi hade grillat och njutit av maten på bryggan.
Idag så åkte vi 4hjuling ut i skogen och blev överraskade över hur mkt blåbär det fanns. Vi började plocka och Nora gick omkring och åt som en rumpnisse i riset. Sen blev det blåbärspaj :-)
Mätt satte jag mig på crossen och cyklade hemåt med lite omvägar förbi mitt föräldrahem och andra gamla småvägar som jag cyklade för typ 20 år sedan innan det sista biten blev större vägar via Kävesta, Norrbyås, Hidingsta och hem.
 
 
Jag är lite för ung för att minnas Bruce Lee-eran men jag har sett några av hans filmer samt en o annan dokumentär. Igår fick jag se denna film som spreds på facebook och jag satt med öppen mun och var mäktigt imponerad.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback