bajs i poolen x2

I fredags var vi och badade och Nora slängde långa blickar efter andra barns uppblåsbara leksaker. Vi är ju som föräldrar slavar under vår dotter och därför inhandlades igår två badledsaker till henne. En av sakerna var en liten uppblåsbar pool som vi senare på dagen invigde hos några bekanta där det var grillfest på kvällen. Det fanns även en större pool på plats och jag o Nora provade båda.
 
Den mindre poolen var oxå en hit (enligt Nora) och när vi kom hem fungerade den som fotbad till mig och Sara näör vi satt och njöt av kvällen.
 
Tycker ni att vi var ofräscha som hade den som fotbad? När  Nora i morse hade sett den på balkongen och tjatat sig till att få bada strax efter frukost så tog det ca 5 min innan det flöt 2 stora bajskorvar i poolen. Inga glädjetjut direkt från mig utan den olyckan plus att gardinstången ramlade ner över mig i samma veva gjorde att mitt goda humör krackelerade ett par timmar.
Tvättade cyklar ett tag innan jag och Nora gick till utegymmet vid Naturens hus.
 
Lite senare på dagen läste jag på Per Kumlins blogg om att han fridök på sin semesterresa. Det väckte ett sug hos mig och det växte under dagen så jag nästan blev tvungen att leta fram mina gamla dykprylar. Jag åkte sedan iväg till kvinnerstas gamla vattenfyllda kalkbrott och dök lite men jag hade lovat Sara 7000 gånger att ta det försiktigt. Därför testades inga gränser men 6 meter var inga problem att glida omkring på och jag frestades lite att "hälsa på" några riktiga dykare som var nere på ca 10-12meters djup men jag behärskade mig.
 
Imorgon skall vi göra ett studiebesök på hantverksbryggeriet i Västerås. De som bl.a. gör den där försbaskat goda lättölen Kusken.
 
Nu gör dom fler goda öl och man vet aldrig...Kanske köps det med någon hem..?
 
Vad gör ni för roligt på era semestrar då?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback