Vem fan snor en barnvagn?

Imorse när jag skulle gå ner och ge lite kärlek till vintercykeln inför det korta distanspasset så stannande jag upp i vårt trapphus. Barnvagnen stod inte fastlåst vid elementet som den brukade. Hjärnan snurrade lite och jag tänkte om vi hade den i bilen eller hos svärfar men så såg jag att låset satt ju inte ens där. Va fan någon har alltså klippt upp låset och snott vår barnvagn från midnatt och fram till kl 9 imorse. Så jävla lågt.
Tur att Nora inte satt kvar i den iaf :-)
Nu fixar väl alltid det ekonomiska sig på nåt sätt men fan vad surt rent praktiskt det blir när man skall gå någonstans med Nora nu. Tur att vi ändå har joggingvagnen kvar.
 
Jag körde ett ca 2 timmars pass med två ungdomar i klubben i ett underbart vinterväder. Ca 3 minus och strålande sol. Bra vägar och starka ungdomar (eller är farbror gammal?)
 
Efter det så tog vi vår extremt sjuka dotter till Marieberg. Inte det bästa för henne förmodligen men bilen måste röra på sig varje dag när det är så här kallt så batteriet får lite laddning och vi kunde ju lika gärna spana på utbudet på barnvagnar nu när vi måste köpa en ny.
 
Imorgon blir det VAB och tydligen åkte jag på det igen. Kul! not.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback