Tour of suffer, Etapp 1

Ja då så har man förnedrat sig inför folk igen då. Dock kan man lätt lura andra när man kör spinning eller trainer som jag gjorde ikväll.
Vi körde framför storskärm för tredje gången i klubbstugan och dagens film, som är den första i den minitour jag tänkte köra, var nästan svensk kändes det som. Det var mycket material från damernas världscuplopp i vårgårda. Dock tykte jag upplägget i filmen var ganska tråkigt men samtidigt är det ju det som gör de andra filmerna bra. Vore alla filmer likadana så vore det ju inge roligt.
Det var 2 block om 20 min + en TTT på 3,5 min på slutet. Det är helt sjukt men det var den sista intervallen som gick bäst för mig. Kadens på dryga 100 och wattsiffror som var strax under tröskeln.
Förstår inte riktigt varför det tog ca 60 min för det att lossna för dom där två blocken gick ganska dåligt. Vid ett tillfälle gjorde klassikern att växla till lättare växel men det fanns ingen lättare :-)
Benen är skönt trötta nu kan jag meddela. Bara 8 etapper kvar...
 
Imorgon väntas en bra film som jag kört delvis tidigare. Vet att jag gillade upplägget på den första halvan då iaf men vi får se hur återhämtningen är. Det är denna som går på datorn någongång imorgon:
 
Nu blev det visst en spontan utgång :-)
Trevligt. Dansskorna på, varning för kramp i benen.

Kommentarer
Postat av: Malin

Tack för idag! Kändes som jag var en av de andra tjejerna o bara susade fram på vägarna. Det var en grym känsla. Gillade det skarpt!
Kul med spontan utgång! Bli nu inte för fuller ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback