Summering 2012

Så många andra skriver ju om årssummeringar och vad bra 2013 ska bli. Här kommer min något korta summering och eventuellt några målsättningar för kommande år.
 
2012
Jag har det senaste dygnet gett 2012 en del tankar. Tiden har funnits då jag, Sara och Nora hade hyrt en stuga i Ånnaboda. Blev en del promenader och slöande i soffan :-)
Jag är absolut inte missnöjd eller bitter över förra året men det har varit ett mellanår på nåt sett.
Jag hade för första gången på 9 år ingen cykellicens.
Jag tävlande därför inget på cykel heller.
Jag hade en fysisk fom som knappast var stigande under året.
Jag hade ett huvudmål och två delmål som alla 3 sket sig fullständigt.
Jag upptäckte dock det roliga loppet Kolmårdstrailen. Dit vill jag 2013 oxå.
Då jag är ett träningsfreak så kommer jag väl aldrig att vara en slöfock men år 2012 skedde det färre träningstimmar/vecka än de tidgare 10 åren. Därför var det inte så konstigt att skaran som körde ifrån mig blev fler o fler. Kul för dom, halvjobbigt för mig. Som en bonus fick man dock sätta ett ordentligt pers på vår tekniska bana i Markaskogen. Magnus P var dock alldeles i närheten men jag tror att mina 17:52 fortfarande är rekordet. 
Kanske berodde det på att jag efter ett antal år bytte cykelmärke och satt på en hoj som betedde sig annorlunda. Denna cube reaction GTC var ett förbaskat bra köp. Vissa puckon trodde att jag spottade på märket Focus och min tidigare hjälpsponsor genom att skriva om upplevda skillnader mellan cyklarna. (puckon båda två)
 
Engagemanget för klubben ökade så det stundtals blev jobbigt men samtidigt har jag blivit bättre på att hantera min stress. Vuxenträningen/måndagsträningen växte väl inte så jättemycket men gamla ansikten försvann och nya kom till. VI bestämde oss sent under säsongen att slå ihop måndagarna så ALLA, oavsett ålder och erfarenhet, kunde hitta sin grupp att träna med.En träning i september var vi ca 95 st vid Klubbstugan. Coolt! Detta koncept skall vi förfina under 2013.
 
I början av året åkte vi med stora delar av Saras släkt + min far med sambo till Tallin. Jag älskar Tallin. Vill dit igen men Sara vill inte.
Nora har varit guldklimpen som varit viktigast och förhoppningsvis kommer att vara mitt allt även i framtiden. Det har varit ett spännande år om man ser till hennes utveckling och den har verkligen inte stannat av utan det kommer massor av framsteg dag för dag. Som nybliven förälder får man höra mycket från alla och vissa saker är sant som t.ex att man får ett jobbigt år med dagisbaciller när de väl börjar där. Just där befinner vi oss nu och det är bara att gilla läget så gott det går. Andra kommentarer är att de inte alltid är små bebisar utan sen blir det bara jobbigare o jobbigare. Än så länge kan både jag och Sara konstatera att det blir bättre o bättre. Vi älskar vårt barn. Som fyllde 1 år den 7e juni
 
Viktigaste och kanske mest spännande är att jag blev lite handplockat för ett nytt jobb. Lite delade känslor då jag redan har ett jobb jag trivs med men detta var en chans jag inte kunde säga nej till. Det rullar på bra och ekonomiskt blev det ett lyft oxå. Mountainbiken växer sig starkare och starkare i sverige och vi får upp fler landsvägsåkare i högsta divisionen så när skall mediasverige förstå att cykel är stort?
 
Sara blev klar med sina 3 år långa studier till Biomedicinsk analytiker. Vad hon har pluggat?? Ja säg det. Hennes böcker är så avancerade att jag inte ens kan öppna dom men ryktet säger att hon är grymt duktigt och inte fått en enda omtenta. Nu hoppas vi att ett jobb till henne inte är långt borta.
 
Kumlacrossens 5års jubileum blev inte den hit som jag hade hoppats på. Nu har jag lämnat denna tävling bakom mig och hoppas att någon annan tar över rodret i framtiden om den ska bli av. Eftersom flera personer har rått mig denna höst på vilket sätt jag skulle ha jobbat så kanske dom kan ta över?? Knappast troligt då det är lätt att snacka, handligt är tuffare.
 
En liten tävlingsrevanch inom löpning blev det på långa terräng-DM på hemmabanan i Marka. 12 kuperade km på 52:19 tror jag det var. 
 
Nå vad döljer sig under 2013?

Jag vill skaffa mig en cykellicens och med den ökar chanserna till att jag kommer att tävla åtminstonde en gång.
Redan till helgen skall jag föresten köra på sveriges enda velodrom i Falun. Ska bli kul.
Maj-månad håller redan på att bli fullbokad :-) (mer info kommer)
Jag siktar återigen på ett nytt pers på AXA fjällmarathon.
Delmål för att klara av det blir kolmårdstrailen och kanske Vansbro marathon som jag missade förra året pga sjukdom.
Jag vill köra SM i mtb i Södertälje.
Om (när) Sara får ett jobb så skall vi åka på en mer ordentlig semester. En familjesemester!
 
Annars är stora delar av detta år oplanerat men som vi lever kommer vi inte att gå in i en enda vecka utan att det  är nästan helt uppbokat.
 
Gott nytt år på er!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback