Lasse armstark & Ronja

Jo viss kom jag upp inatt och kollade på Oprah`s intervju med Lance. Det enda som överraskade mig under den dryga timmen var hur skarp hon är som progarmledare/intervjuare. Att han avslöjade och erkände vissa saker men ändå inte så öppet som jag och många andra hade hoppats på var ju ingen surprise.
Svar har kommit från flera håll bland annat från Betsy Andreu. Har ni följd detta så vet ni vem hon är.
 
Någon timme senare när jag slumrade lite brevid mina tjejer i dubbelsängen (varför ligger alltid bebisar på tvären i dubbelsängar?) så trodde jag det var dags för en vanlig morgon rutin men icke.
Nora hade feber och snörvlade så jag fick äran (ironi) att VABba. Finns ingen mer värdelöst än VAB. Man kan liksom inget göra. Nora har varit relativt pigg så vi har tagit en morgonpromenad till mitt kontor och hämtat lite papper, skötit tvätten, handlat och tittat på Ronja Rövardotter.
Det var under det sistnämnda som jag blev lite orolig för mitt barn. Under öppningsscenerna så flyger vildvittrorna
och skriker. Då skrattade Nora. 
Nåja. Jag själv hade inte sett Ronja Rövardotter på många år och nu reflekterade jag på helt andra saker. Typ relationer mellan förälder och barn. Astrid var nog tusan ett geni. 
Under filmen utbrast jag nog ett spontant "ouh jäklar!" när denna scen kom
 
Mina träningar
Eftersom jag är ganska biten cyklist så kan jag oxå det här med att mörka. :-) 
Nåt som jag tänker skriva om iaf var när jag var i klubblokalen igår och försökte kalibrera mig och mina ben efter monark-cykeln. Villa kolla hur benen kändes vid vissa watt-tal för min trainer visar ju oxå watt. Blev typ 4 st 5 minuters runt tröskel förutom på den sista då jag mosade på så mkt jag hade.
Dagens träning
Hade först tänkt att använda löparmusklerna men efterssom jag köpt flera filmer från www.thesufferfest.com så blev det en sådan. En EFFEKTIV sådan. 15x1 min på överkapacitet. Jäklar vad det sved och jag körde iaf 45 sekunder på alla intervallerna men de som jag orkade mosa i 60 sekunder var ganska lätträknade. Det var lite skillnad på intervallerna och någon var klättring, någon var en världscupp i cyclocross och där hann man se ryggen på Magnus Darvell. I den allra sista fick man se rumpan på Emma Johansson men då var min kropp ändå för trött för att reagera :-)
När jag klivit av hojen så kände jag ett sånt där härligt intervall-illamående. Det var länge sen. Det får jag nästan bara när jag kört kort-korta intervaller.
 
Nu håller Sara på och lagar potatisgratäng och hjortfilèr av någon stackars hjort som farsan har skjutit. Rödvinet är upphällt och förutom mina grymt tunga lår så mår man som en prins.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback